HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
4 Mayıs 2020 Pazartesi Saat: 12:42

“YASONUN DOĞALLIĞINI BOZMAYIN”

Emek Partisi Ordu İl Başkanı Hikmet Poyraz, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’e seslenerek, “Yason Burnu’ndaki projede ısrarcı olmayı bırakın. Doğal yapıyı bozmayın” dedi.          Perşembe ilçesinde tarihi k
“YASONUN DOĞALLIĞINI BOZMAYIN”

Emek Partisi Ordu İl Başkanı Hikmet Poyraz, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’e seslenerek, “Yason Burnu’ndaki projede ısrarcı olmayı bırakın. Doğal yapıyı bozmayın” dedi.

         Perşembe ilçesinde tarihi kilisenin de bulundu yarımada konumunda olan Yason Burnu’na Ordu Büyükşehir Belediyesi hazırladığı proje ile yeni eklemeler yapıyor. Özellikle çim alan üzerinde yapılan yol çalışmasına Emek Partisi de tepki gösterdi. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’e seslenen EMEP İl Başkanı Hikmet Poyraz, “ Tarihi dokuya dokunmayın. Doğal güzelliği bozmayın. Yason’da taş yollara gereksinim yok. Burası çim alanıyla güzel.” diyerek projenin bu bölümünün durdurulmasını istedi.

BU ISRAR NEDEN?

         Ordu için önemli bir yer olduğunu vurgulayan Poyraz, “Burası Ordu için çok önemli yer. Ordu’ya gelip de uğramayan yok. Kafe, tuvalet gibi yerlere gereksinim duyulduğu biliniyor. Ancak çim alanına ve kayalıklara yapılmak istenenleri anlayamıyoruz. Tepkilere kulak tıkamak yanlış. Seçilmiş bir yetkilinin halkın taleplerine kulaklarını tıkayamaz. Çimli alana dokunmayın. Doğal güzelliği bozmayın.” çağrısı yaptı.

        

 

Anahtar Kelimeler : “YASONUN, DOĞALLIĞINI, BOZMAYIN”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız