HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
18 Haziran 2020 Perşembe Saat: 09:42

CHP’DEN KALDIRIM VE PEYZAJ ÇALIŞMALARINA TEPKİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu İl Başkanı Av. Atilla Şahin, sahilde yapılan kaldırım ve peyzaj çalışmalarına tepki göstermek için Bulvar Cafe önünde basın açıklaması gerçekleştirdi.
CHP’DEN KALDIRIM VE PEYZAJ ÇALIŞMALARINA TEPKİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu İl Başkanı Av. Atilla Şahin, sahilde yapılan kaldırım ve peyzaj çalışmalarına tepki göstermek için Bulvar Cafe önünde basın açıklaması gerçekleştirdi.

CHP Altınordu İlçe Başkanı Yelda Dalak ve partililer ile düzenlediği basın açıklamasında ağaçların kurumaya mahkum bırakılacağına dikkat çekin Şahin, yaptığı konuşmada; “Eğer açılan bu ağaç kökleri en kısa zamanda kapatılmazsa en kısa zamanda kuruyabilir. Haziran ve Temmuz aylarında yapılan bu çalışmalar, sıcaklıklar yüzünden bu aylarda kurumasalar bile birkaç ay sonra aynı Yalı Camii önündeki ağaç gibi zamanla kurumaya mahkumdur” dedi.

Bu çalışmalar yapılırken, Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, çalışma yapanları hiç mi uyarmadılar? Diye soran Şahin; “Peyzaj çalışmaları yapanlar herhalde hem bölgeyi bilmemekteler hem de ağaçlar ile ilgili bilgileri hiç yok. Bilgileri ziraat mühendisinden aldık ama söğüt ağacının saksıya dikilmemesi gerektiğini bilmek için ziraat mühendisi olmaya gerek yok.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, insanların evde olduğu yaklaşık 3 ay boyunca hiçbir şey yapmayarak çalışmalara Haziran ayı başı itibarıyla başlamak suretiyle insanlarımızın mağduriyetine sebep olmaktadır. Sokaklarda gezerken bir sürü vatandaşımız kolunu, bacağını kırmıştır. Pandemi süresi boyunca ekonomisi bozulan vatandaşlarımız şimdi de yapılan dolmuş zamları ile şoka uğradılar. Yağılan zamlar belki şoför esnafımız için gerekli olabilir.

Ancak Büyükşehir Belediyesi, pandemi süresinde yakıt desteği sağlayıp, kendi payını almayarak halkımıza yüklenen zam yükünü bir nebze olsun hafifletebilirdi. Ancak belediye, vatandaşa destek olmak yerine, tam tersine zaten zor durumda olan esnaf ve vatandaşlarımızın cebinde kalan son birkaç kuruşa göz dikmektedirler” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler : CHP’DEN, KALDIRIM, VE, PEYZAJ, ÇALIŞMALARINA, TEPKİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız