HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Haziran 2020 Cuma Saat: 10:43

ORDU LGS’YE HAZIR

20 Haziran 2020 tarihinde Liselere Geçiş Sistemi (LGS 2020) kapsamında yapılacak merkezi sınav öncesinde Ordu’da tüm hazırlıklar tamamlandı.
ORDU LGS’YE HAZIR

 

20 Haziran 2020 tarihinde Liselere Geçiş Sistemi (LGS 2020) kapsamında yapılacak merkezi sınav öncesinde Ordu’da tüm hazırlıklar tamamlandı.

Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle ertelenerek 20 Haziran 2020 tarihinde Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yapılacak merkezi sınav öncesinde, sınav anında ve sınav sonrasında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenmiş önlemler konusunda yapılması gerekenler İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve buna bağlı İlçe, Okul ve Kurum Müdürlüklerince değerlendirilerek, gerekli tüm önlemler alındı.

20 Haziran 2020 tarihinde Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yapılacak merkezi sınav öncesinde ve sınav anında alınacak önlemler konusunda İl/İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından, maske temini, siperliklerin kullanılması, dezenfektan malzemeleri, eldiven ve taşıma faaliyetleri kapsamında yapılması gerekenlerle ilgili tüm çalışmalar tamamlanarak, gerekli denetimler de yapıldı.

Milli Eğitim Bakanlığının gönderdiği ödenekler  ile  sınav öncesi ve sınav sürecinde yapılması gereken faaliyetlere dönük malzeme alımı   İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından alınarak İlçe Millî Eğitim Müdürlüklerine haziran ayının ilk haftasında teslim edildi.

İlçelere teslim edilen bu malzemeler içerisindeki;  maskeler öğrenci ve yetişkin için ayrı ayrı tasarlanarak  49.524 adet Fatsa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde, görevliler tarafından kullanılacak 1.990 adet siperlikler  ise Fatsa Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde   üretilmiştir. 1.250 adet el dezenfektanları, 4 litrelik 200 adet okul ve sınıflar için yüzey dezenfektanı ve görevliler tarafından kullanılacak 2.200 çift eldivenler ise piyasadan temin edildi.

 

Anahtar Kelimeler : ORDU, LGS’YE, HAZIR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız