HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
22 Haziran 2020 Pazartesi Saat: 11:09

RESTORAN VE KAFELERE 20 MİLYON LİRAYA KADAR KREDİ

Son zamanlarda ekonomik yönden zor günler geçiren işletmelere devlet tarafından kredi desteğine bir yenisi daha eklendi. Ziraat Bankası, Kültür ve Turizm Bakanlığından belgeli olarak faaliyet gösteren restoran ve kafeterya işletmeleri için
RESTORAN VE KAFELERE 20 MİLYON LİRAYA KADAR KREDİ

Son zamanlarda ekonomik yönden zor günler geçiren işletmelere devlet tarafından kredi desteğine bir yenisi daha eklendi.

Ziraat Bankası, Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan belgeli olarak faaliyet gösteren restoran ve kafeterya işletmeleri için 1 milyondan 20 milyona kadar kredi kullandıracak. 6 ayı geri ödemesiz olan finansman, bugünden itibaren kullandırılmaya başlanacak.

6 AYI GERİ ÖDEMESİZ 36 AY VADELİ

Ziraat Bankası'ndan yapılan açıklamada “Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından verilen belgeye sahip olan ve Bankamız üye işyeri statüsündeki işletmeler ana faaliyet konusu ile direkt ilişkilendirilebilecek harcamalarının karşılanmasını amaçlayan 6 aya kadar ödemesiz, 36 aya kadar vadeli, yıllık yüzde 7,5 faiz oranlı krediden cirolarına bağlı olarak değişen tutarlarda yararlanabilecek” denildi.

Bu arada Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “1 milyondan 20 milyona kadar 36 ay vadeli, yüzde 7,5 faizle 6 aya kadar ödemesiz bir krediyi hayata geçiriyoruz. 3 milyona kadar cironuz varsa 1 milyon, 125 milyon ve üzeri cironuz varsa 20 milyon kademeli 4 kredi mevcut.

İşletme sahipleri bugünden itibaren Ziraat Bankası'na başvurduklarında bu krediden yararlanabilecekler. Kredi için iki kriter gerek. Biri Kültür ve Turizm Bakanlığı işletme belgeleri olması ikincisi ise Ziraat Bankası'nın pos cihazlarını kullanmaları lazım" açıklamasında bulundu.

 

 

Anahtar Kelimeler : RESTORAN, VE, KAFELERE, 20, MİLYON, LİRAYA, KADAR, KREDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız