HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
6 Ekim 2016 Perşembe Saat: 10:11

ORDU, ŞEHİDİNE AĞLIYOR

Şehit acısı bu kez Ordu’ya düştü. Dün Şanlıurfa’da şehit düşen Ordu’lu Jandarma Uzman Onbaşı Erdi Demirer için bugün gözyaşları akacak.
ORDU, ŞEHİDİNE AĞLIYOR

Şehit acısı bu kez Ordu’ya düştü. Dün Şanlıurfa’da şehit düşen Ordu’lu Jandarma Uzman Onbaşı Erdi Demirer için bugün gözyaşları akacak. Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesindeki Karakuzu Jandarma Karakolu yol kontrol noktasına PKK'lı teröristlerin uzun namlulu silahlarla düzenlediği saldırıda  Ordu Gürgentepeli  olan Jandarma Uzman Çavuş Erdi Demirer şehit düştü.
Ailesinin Kocaeli’de ikamet ettiği bildirilen 26 yaşındaki Uzman Çavuş Erdi Demirer’in evli ve 3 ay önce baba olduğu öğrenildi.
PKK'lı teröristler tarafından karakola uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıda şehit olan Uzman Onbaşı Erdi Demirer'in (26) Körfez ilçesindeki baba evinde ise yas var.

Şehidin Esentepe Mahallesi Üzüm Sokak'ta ikamet eden ailesine acı haberi, Körfez Kaymakamı 
Hasan Hüseyin Can, Kocaeli İl Jandarma Komutanı Albay Mehmet Karadeniz, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve öteki ilgililer verdi.

Şehit Demirer'in baba evine Türk bayrağı asıldı, üzüntü yaşayan babası Halil, annesi Susam, eşi Burcu Demirer'e akrabaları ve komşuları taziyede bulundu. Şehidin fenalaşan eşi ve yakınlarına, evin önünde bekleyen sağlık ekipleri müdahale etti.

Öte yandan şehidin ailesi, cenazenin defnedileceği 
Ordu'ya gitmek için Körfez ilçesinden yola çıktı. Körfez Kaymakamı Can, gazetecilere yaptığı açıklamada, şehit cenazesinin Şanlıurfa'dan Ordu'ya gittiğini belirterek, aileyi İstanbul Atatürk Havalimanından Ordu'ya yolcu edeceklerini söyledi.

Cenaze Ordu'da defnedilecek
Acı haberi alan şehidin annesi Susam Demirer ile babası Halil Demirer yıkılırken, şehidin 2 yıl önce evlendiği eşi Burcu Yüce Demirer ise sinir krizleri geçirdi. Şehidin dört ay önce dünyaya gelen oğlu Çağan Cemal Demirer ise hain teröristlerin saldırısı sonucu yetim kaldı.

İl Jandarma Komutanlığındaki törende şehidin Türk bayrağına sarılı naaşı katafalka konuldu, öz geçmişi okundu ve dua edildi.

Diğer taraftan şehit uzman onbaşı Erdi Demirer'in cenazesi dün uçakla Kocaeli'ne getirildi. Baba evinin önünde yapılan törende helallik alınmasının ardından bugün de memleketi Ordu'nun Gürgentepe İlçesi'ne getirilerek toprağa verilecek. (Haber Merkezi)

Anahtar Kelimeler : ORDU, ŞEHİDİNE, AĞLIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız