HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
24 Temmuz 2020 Cuma Saat: 09:58

GÜZELYURT’A “BÜYÜK” DOKUNUŞ

Ordu’nun Perşembe İlçesine bağlı Güzelyurt Köyüne, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından büyük dokunuşlar geldi. Eski adı ile Soğukpınar olan Güzelyurt köyünde Büyükşehir Belediyesi Parklar ve Yeşilalanlar Daire Başkanı İzzet
GÜZELYURT’A “BÜYÜK” DOKUNUŞ

Ordu’nun Perşembe İlçesine bağlı Güzelyurt Köyüne, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından büyük dokunuşlar geldi. Eski adı ile Soğukpınar olan Güzelyurt köyünde Büyükşehir Belediyesi Parklar ve Yeşilalanlar Daire Başkanı İzzet Gündoğar, başlattığı çalışmalar ile yeni bir ivme kazandırdı.

Köyde bulunan ırmak ve mesire alanlarının bakım, onarım ve tadilat işlerinin tamamlanmasıyla birlikte oturma grupları da yerleştirerek halkın hizmetine açan Gündoğar, bu çalışmaların yanı sıra köyde bulunan 300 yıllık tarihi değirmeni de turizme kazandırarak, Güzelyurt’un bu tarihi değerine sahip çıkmış oldu.

Çalışmaları yerinde inceleyen Gündoğar; “Güzelyurt köyümüz köklü ve tarihi kalıntılarıyla günümüze kadar gelmiş ve oldukça bakir bir alana sahip yerleşim yerimizdir. Büyükşehir Başkanımız sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’in de oluru ile köyde bulunan tarihi 300 yıllık değirmenimizi de böylece turizme kazandırma fırsatı bulmuş olduk.

Bunun yanı sıra burada bulunan muazzam ırmağı da halkın hizmetine kazandırdık. Irmağın şelaleyi andıran kanyonu ve 3 metrelik derinliği de gerçekten görülmeye değer diye düşünüyorum. Köyümüzde ki mesire ve piknik yapılabilecek alanlarımıza da oturma grupları ve masalar yerleştirerek bu alanlarımızı da hizmete sunduk.

Burada ki çalışma fırsatını bize sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler beye ve çalışmalarda emeği geçen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, Güzelyurt’lu hemşerilerimize şimdiden hayırlı olsun dileklerinde bulunuyorum” dedi.

Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte sevinçlerini gizleyemeyen Güzelyurtlular, Büyükşehir Belediyesi Parklar ve Yeşilalanlar Dairesi Başkanı İzzet Gündoğar’a ve Başkan Hilmi Güler’e hizmetlerinden dolayı teşekkür geldi. (Haber: Şafak DELİÇAKAR)

 

 

Anahtar Kelimeler : GÜZELYURT’A, “BÜYÜK”, DOKUNUŞ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız