HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
23 Eylül 2020 Çarşamba Saat: 10:04

54 OKULDA DEZENFEKTAN ÇALIŞMASI YAPILDI

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında Fatsa’da 54 okulda dezenfektan çalışması yapıldı. Bu çalışmayı anaokulu dahil ilkokul ve ortaokulların tümünde kısa sürede tamamlayan görevliler, okullar
54 OKULDA DEZENFEKTAN ÇALIŞMASI YAPILDI

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında Fatsa’da 54 okulda dezenfektan çalışması yapıldı.

Bu çalışmayı anaokulu dahil ilkokul ve ortaokulların tümünde kısa sürede tamamlayan görevliler, okulları dezenfekte ederek eğitime hazır hale getirdi.

Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Erdem Yuva dönem dönem profesyonel okul dezenfeksiyonu yapılması gerektiğini belirterek, “Aksi halde çocukların eğitim almak, arkadaşlık, sosyalleşme, oyun kurma gibi önemli becerileri edinmek üzere günlerinin büyük bir kısmını geçirdikleri okulları, bulaşıcı hastalıklar için elverişli bir yaşam alanına dönüşür.

Okullarda dezenfeksiyon yapılması, bulaşıcı hastalıkların yayılmasını önlemek açısından büyük önem taşıyor. Böylelikle geleceğimizin teminatı çocuklarımızın sağlığını etkileyecek her türlü olumsuzluğu minimum seviyeye indiriyoruz.

Diğer yandan kantin, yemekhane, okul ilkyardım odası gibi alanlarda da okul için sterilizasyon yapılmalıdır. Okullarımızda dezenfektan çalışmaları periyodik olarak devam edecektir. Tüm öğrencilerimize derslerinde başarılar diliyoruz” dedi.

 

 

Anahtar Kelimeler : 54, OKULDA, DEZENFEKTAN, ÇALIŞMASI, YAPILDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız