HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
3 Ekim 2020 Cumartesi Saat: 10:13

3 AY DEĞİL, 12 AY ORDU!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “3 ay değil, 12 ay Ordu hayalimize emin adımlarla yürüyoruz” dedi.
3 AY DEĞİL, 12 AY ORDU!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “3 ay değil, 12 ay Ordu hayalimize emin adımlarla yürüyoruz” dedi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu’nun cazibe merkezlerinden olan Çambaşı Yaylasında, bina yalıtım ve ahşap cephe giydirme çalışmalarını tamamladı.

Çambaşı’nda Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Güler, Turizm merkezimiz Çambaşı Yaylası'nın merkezine estetik bir görüntü kazandırmak amacıyla Büyükşehir Belediyesi olarak 62 binanın yalıtım ve ahşap cephe giydirme imalatlarını bitirdiklerini söyledi.

Yeni haliyle estetik bir görüntü kazanan yayla merkezine cazibe kazandırmaya devam edeceğiz diyen Başkan Güler; “Çambaşı Doğa Tesisleri'nin hemen yanı başına inşa ettiğimiz 80 odalı ve 110 yatak kapasiteli 5 yıldız konforundaki Çambaşı Otel inşaatı ise %60 oranında tamamlandı.

Sauna, fitness salonu, spor odası ve kapalı yüzme havuzu gibi pekçok özelliğin bir arada bulunduğu oteli gelecek sezon sizlerin  hizmetine sunacağız” diye konuştu.

Başkan Güler, yapımı devam eden otelin inşa edilmesi için birlik ve beraberlik örneği gösteren tüm iş insanlarına teşekkür ettiğini de sözlerine ekledi.

Öte yandan Başkan Güler’in gerçekleştirdiği ziyarete Genel Sekreter Coşkun Alp, Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, Ordu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı (OGC) Recep Aydın ile basın mensupları katıldı.

Anahtar Kelimeler : 3, AY, DEĞİL, 12, ORDU!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız