HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
2 Kasım 2020 Pazartesi Saat: 09:34

BAŞKAN KAÇAK: ÖNCELİĞİMİZ MİLLET, MİLLET İÇİN HİZMET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak’a tebrik ve kutlama ziyaretleri sürüyor. 28 Ekim 2020 Çarşamba günü 13. Olağan Kongrede güven tazeleyerek yeniden başkan seçilen Başkan Murat Kaçak, ziyaretlerde Fatsa iç
BAŞKAN KAÇAK: ÖNCELİĞİMİZ MİLLET, MİLLET İÇİN HİZMET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak’a tebrik ve kutlama ziyaretleri sürüyor. 28 Ekim 2020 Çarşamba günü 13. Olağan Kongrede güven tazeleyerek yeniden başkan seçilen Başkan Murat Kaçak, ziyaretlerde Fatsa için, Ordu için, önceliklerinin millet, önceliklerinin millet için hizmet olduğu, ülke için birlik ve beraberlik içerisinde görev yapacaklarına dikkat çekti.

Kongre sonrası değerlendirmelerde bulunan başkan Kaçak, makam ve koltuk uğruna asla siyaset yapmadıklarını belirterek, milliyetçi sevdalarından asla vazgeçmeyeceklerini söyledi.

“GENEL BAŞKANIMIN EMRİNDE HER GÖREVE HAZIRIM”

Başkan Kaçak, yaptığı konuşmada; “Ben, partim ve genel başkanımın emrinde her türlü görev ve sorumluluğa hazır bir ülkücü kardeşinizim. Genel başkanım bana bu partinin çaycısı olacaksın der, çaycısı olurum. Kapıcısı olacaksın der, kapıcısı olurum. Hiç gocunmam. Çünkü ben bu davaya ve ülkeme gönülden sevdalıyım” dedi.

“MAKAM VE KOLTUK SEVDASI İÇİN SİYASET YAPMADIK”

Başkan Kaçak, konuşmasının devamında ise; “Bizler Milliyetçi Hareket Partisinin birer neferi olarak hiçbir zaman makam ve koltuk sevdası için siyaset yapmadık. Görev ve hizmet aşkı ile atıldığımız bu siyasette koltuk ve makam süreleri gelip geçicidir. 

Dava uğruna görev yapan bütün başkanlarımız da bizler gibi partimizin birer neferidir. Her birimiz dava sevdamızdan asla vazgeçmeyeceğiz. Genel Başkanımız Bilge Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin bütün talimatları doğrultusunda ülke menfaatlerini en üst seviyede tutmaya hassasiyet göstererek yolumuza devam edeceğiz. İlimizde İl Başkanımız Naci Şanlıtürk’ün önderliğinde 19 ilçemizde de aynı inanç, aynı şevk ile çalışmaya gayret göstereceğiz. 

“ÖNCELİĞİMİZ MİLLET, ÖNCELİĞİMİZ HİZMET”

Milliyetçi Hareket Partisinde verilen her görev kutsaldır. Ben makam ve koltukların bir bayrak yarışı olduğuna inananlardanım. Bizde asla menfaat uğruna makam ve koltuk teslim edilmez. Bu şiarla bayrak yarışında tarafıma tevdi edilen görevi layıkı ile yapacağıma kimsenin şüphesi olmasın. Önceliğimiz Millet, önceliğimiz millete hizmet olacaktır” diye konuştu.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız