HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
14 Aralık 2020 Pazartesi Saat: 10:20

“BİZİM DAVAMIZ ÜLKE DAVASIDIR”

Ordu İyi Parti il başkanı Ekrem Şentürk, her geçen gün ülkenin halinin daha da kötüye gittiğini belirterek “Biz aslında siyaset yapmıyoruz. Genelde bizim yaptığımız mücadele ülke mücadelesidir” dedi. Ülkenin bir an önce nefes al
“BİZİM DAVAMIZ ÜLKE DAVASIDIR”

Ordu İyi Parti il başkanı Ekrem Şentürk, her geçen gün ülkenin halinin daha da kötüye gittiğini belirterek “Biz aslında siyaset yapmıyoruz. Genelde bizim yaptığımız mücadele ülke mücadelesidir” dedi.

Ülkenin bir an önce nefes alabilmesinin yolu erken seçimdir diye konuşan Şentürk, “Bugünkü mevcut iktidarın yalanlarından hepimiz bıktık. Yalancının mumu yatsıya kadar bile yanmadı” diye konuştu.

Ordu’da siyasi anlamda belirgin bir kırılma yaşandığını gözlemlediğini ifade eden Şentürk şunları söyledi. "İlçelere mahallelere gidiyoruz. Mevcut iktidara karşı bir öfkenin fazlalaştığını görüyoruz. Bu iktidarın ülkemize artık bir faydası olmadığını biliyoruz. Bunu artık vatandaşlarımızda biliyor.

Ordu’da partimize karşı müthiş bir teveccüh var. Önümüzdeki seçimde İyi parti inanılmaz bir başarı yakalayacaktır. Sademe milletvekilliği seçimlerinde değil belediye seçimlerinde de olağan üstü bir başarımız gerçekleşecektir.

Partimize ve Sayın genel başkanımıza yapılan kasıtlı iftiralar halkımızda rağbet görmemektedir. Herkes şunu bilsin ki bizim siyasi davamız vatanımızın davasıdır. Bizim partimiz vatan haini olmayan herkese açıktır. Bu ülkeyi elele vererek kurtaracağız.”

 

Anahtar Kelimeler : “BİZİM, DAVAMIZ, ÜLKE, DAVASIDIR”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız