HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
10 Mart 2021 Çarşamba Saat: 09:35

“HALKIMIZIN SORUNLARINI DİLLENDİRMEKTE KARARLIYIZ”

  İYİ Parti Ordu il başkanı Ekrem Şentürk, Trabzon milletvekili Dr. Hüseyin Örs’ün Korgan ilçesinde yapımı devam eden HES’in durdurulması için vermiş olduğu soru önergesinden sonra Samsun Milletvekili Bedri Yaşar’ın meclise sunm

 

İYİ Parti Ordu il başkanı Ekrem Şentürk, Trabzon milletvekili Dr. Hüseyin Örs’ün Korgan ilçesinde yapımı devam eden HES’in durdurulması için vermiş olduğu soru önergesinden sonra Samsun Milletvekili Bedri Yaşar’ın meclise sunmuş olduğu siyanürlü altın arama sorunundan kaynaklı çevre olaylarını ve fındık üretimini etkilemesiyle alakalı çalışmaların Ordu halkı tarafından büyük beğeni topladığını söyledi.

 Vatandaşların sorunlarını dinleyerek yılmadan yorulmadan ve bıkmadan meclisin gündemine taşıyacaklarını belirten Başkan Şentürk, “Geçtiğimiz ay ilimize gelen vekillerimiz yerinde tespit ettiği il ve ilçe sorunlarını yaptıkları incelemeler doğrultusunda meclis gündemine taşıyarak bazı kesimlerin görmezden gelip ört pas ettiği konuları güncel olarak kamuoyuyla ve meclis gündemiyle paylaşmaya devam ediyorlar. Samsun milletvekilimiz Sayın Bedri Yaşar beyefendinin siyanür ile altın aranmasına dikkat çekerek Ordu ilimizin büyük bir geçim kaynağı olan fındığımızın akıbetinin iyi olmadığının ve sahip çıkılması gerektiğini bir kez daha vermiş olduğu soru önergesi ile dile getirdi. Bu durum bizi oldukça memnun etti.

Her ne kadar iktidar olmasak ta vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyerek yılmadan, yorulmadan, bıkmadan meclisin gündemine taşımaya kamuoyuyla paylaşmaya devam edeceğiz. Halkımızın dertlerini ve çözümlerini dillendirmekte kararlıyız.

Öte yandan Sayın vekilimizin vermiş olduğu soru önergesine partimizin 21 milletvekilinin imza vererek katkıda bulunması bizleri ziyadesi ile memnun ve mutlu etmiştir. İnanıyoruz ki Ordu İYİ olacak, Türkiye İYİ olacak” dedi.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız