HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
1 Nisan 2021 Perşembe Saat: 09:48

UYSAL: HER ZAMAN MİLLET DİYEN BİR HAREKETİZ

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, partisinin il kongresine katılmak üzere Ordu’ya geldi. Kongre öncesinde basın mensuplarıyla bir araya gelen Uysal, "Demokrat Parti olarak insanımızın doğduğu topraklarda alın terinin karş
UYSAL: HER ZAMAN MİLLET DİYEN BİR HAREKETİZ

Altınordu İlçe ve Ordu İl Başkanlığı binasının açılışında basın mensuplarına açıklama yapan Uysal,” Demokrat Partinin her zaman millet diyen bir siyasi hareket olduğunu söyledi. Ülkede çiftinin alın terinin karşılığını alamadığını, fındık üreticilerinin bile sıkıntılar çektiğini ifade eden Uysal, "Siyasetçisinin vazifesi, devlet adamının vazifesi memleketimizdeki insanımızın, çiftçimizin ürününü değerine getirmektir." diye konuştu.

Demokrat Parti olarak her zaman fındık üreticisinin ve çiftinin hakkını savunmaya devam edeceklerini aktaran Uysal, "Milletvekilimizle ne kadar can yakıcı mesele varsa bütün bu meselelerin kalbinden tutup Türkiye Büyük Millet Meclisinde bu milletin hür ve gür sesi olmaya devam edeceğiz” dedi.


Uysal, gelecek nesillere borçları olduğunu dile getirerek "Demokrat Parti olarak insanımızın doğduğu topraklarda alın terinin karşılığını alabildiği, yarınına ümitle bakabildiği, anaların, babaların, evlatlarının hiç endişe duymadığı bir Türkiye hayalimiz var." değerlendirmesinde bulundu.


Pandemi sürecindeki gelişmeleri de değerlendiren Uysal, "Bir yandan maske mesafe diyeceksiniz, öbür tarafta lebalep kongreleri yaptık diyerek propaganda yapacaksınız. İki tane sandalye atan esnafımıza ceza keseceksiniz, öbür taraftan on binleri toplayarak millete caka atacaksınız. İşte bizimde itirazımız bunadır." şeklinde konuştu.
Uysal, daha sonra partisinin Atatürk Kültür Merkezi'nde yapılan Altınordu İlçe Kongresine katıldı.

 

Anahtar Kelimeler : UYSAL:, HER, ZAMAN, MİLLET, DİYEN, BİR, HAREKETİZ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız