HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
30 Nisan 2021 Cuma Saat: 11:20

BÖLGESEL LİG BAŞVURULARI BİTİYOR

2020-2021 voleybol sezonunda, Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenecek Bölgesel Lig’e katılım için başvurular bitiyor. Bölgesel Lig’e katılacak kulüplerin başvurularını, bu akşam mesai saati sonuna kadar yapmaları gerekiyor
BÖLGESEL LİG BAŞVURULARI BİTİYOR

2020-2021 voleybol sezonunda, Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenecek Bölgesel Lig’e katılım için başvurular bitiyor. Bölgesel Lig’e katılacak kulüplerin başvurularını, bu akşam mesai saati sonuna kadar yapmaları gerekiyor.

                Türkiye Voleybol Federasyonu Resmi İnternet Sitesi’nde başvuruya yönelik yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

“Birbirine yakın il ve ilçe takımları arasında oynatılacak müsabakalar  ile tamamlanacak Bölgesel Voleybol Ligi’ne katılım ücreti bin Lira olarak belirlendi.

Bölgesel Liglerin voleybolun alt yapısına yönelik bir lig olma özelliğini kaybetmemesi için bu liglerdeki  takımlar kadrosunda ay-gün hesabına bakılmaksızın 35 yaşından gün almış en fazla 2 sporcuya lisans çıkartabilecek.

Kulüplerin  aynı  zamanda www.tvf.org.tr internet adresinde bulunan kulüp oyuncu listesinde federasyona  bildirecekleri sporcu sayısı 25 kişiyi geçmeyecek.

Müsabakalar 1. Etapta; 4-‘şar takımlı Federasyonca belirlenecek coğrafi gruplar arasında Tek Devreli Turnuva  usulüne  göre  oynanacak. Gruplarda dereceye  giren  takımlar, Final Etaplarına iştirak edecek. Finalde Federasyonca  belirlenecek  sayıdaki takımlar  2. Deplasmanlı Voleybol Liglerine (Kadın-Erkek) terfi edecek.

Takımın başında sahaya çıkacak antrenörlerin, 2020-2021 vizesi yapılmış olmak üzere Baş Antrenör 2. Kademe,  Yardımcı  Antrenör  1.  Kademe  belgesine  sahip  olmaları  gerekiyor. Vize  yaptırmayan antrenörler/antrenörü bulunmayan takımlar sahaya  çıkamayacak.

Öte yandan bu akşam mesai saati sonuna kadar  müracaatını yapan takımlar belli olduktan  sonra gruplar oluşturularak İl Müdürlüklerine gönderilecek.

Müsabakalarında Covid-19 pozitif vakaları ve/veya karantina süreçleri sebebiyle müsabaka ertelemesi yapılmayacak. Müsabakaya çıkmayan takım 3-0 Hükmen Mağlup sayılacak.”

Anahtar Kelimeler : BÖLGESEL, LİG, BAŞVURULARI, BİTİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız