HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
20 Mayıs 2021 Perşembe Saat: 10:09

ESNAFLARA TÜRK BAYRAĞI HEDİYESİ

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ve Kaymakam Ömer Lütfi Yaran 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla esnafları ziyaret ederek Türk bayrağı dağıttı.
ESNAFLARA TÜRK BAYRAĞI HEDİYESİ

Türkiye Cumhuriyeti’ne gidilen yolda atılan ilk adım olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 102’inci yılı dolayısıyla Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Fatsa Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Cumhuriyet Savcısı Şahin Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya,  Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Plevne Caddesi ve Reşadiye Caddesinde esnaflara bayrak hediye etti.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla esnafları ziyaret ederek bayrak dağıtan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ve Kaymakam Ömer Lütfi Yaran, esnafların ederek hal ve hatırlarını sorarak bir süre sohbet etti.

“COŞKUMUZU VE SEVİNCİMİZİ BAYRAK DAĞITARAK YAŞAMAK İSTEDİK”

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutlamanın sevinci içerisinde olduklarını ifade eden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “ 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkusunu bağımsızlığımızın sembolü varlığımızın kanıtı olan bayrağımızı, esnaflarımıza dağıtarak yaşamak istedik. Cumhuriyetimizin kuruluşuna gidilen süreçte İstiklal ve istikbal mücadelemizde büyük bedeller ödedik. Ecdadımıza ve büyüklerimize saygımızı bizlere emanet bırakılan Cumhuriyetimize ve ülkemize sahip çıkarak ödeyebiliriz. Bu değerli emaneti sonsuza kadar koruyarak yaşatacağız.“ dedi.

 

Anahtar Kelimeler : ESNAFLARA, TÜRK, BAYRAĞI, HEDİYESİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız