HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
2 Haziran 2021 Çarşamba Saat: 09:15

Meclis, Gürel Başkanlığı’nda toplandı

Ünye Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Ünye Atatürk Parkı Sosyal Tesislerinde Belediye Başkanvekili Orhan Gürel Başkanlığı’nda gerçekleşti. Meclis, Gürel Başkanlığı’nda toplandı Ünye Belediyesi Nisan Ayı Olağa
Meclis, Gürel Başkanlığı’nda toplandı

Ünye Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Ünye Atatürk Parkı Sosyal Tesislerinde Belediye Başkanvekili Orhan Gürel Başkanlığı’nda gerçekleşti.

Meclis, Gürel Başkanlığı’nda toplandı

Ünye Belediyesi Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın şehir dışında olması nedeniyle  katılamamasından dolayı Ünye Belediye Başkanvekili Orhan Gürel Başkanlığı’nda gerçekleşti.

 

Tavlı, spor tesisleri protokolü için Ankara’da

 

Meclis Toplantısı açılış konuşmasında Ünye Belediye Başkanvekili Orhan Gürel, “Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu geçtiğimiz ay ilimize bir ziyaret gerçekleştirmişti. Bu ziyareti esnasında ilimize ve ilçemize çeşitli spor tesisleri müjdeler vermişti. Bu bağlamda Ünye’ye kazandırılacak tesislerin protokolü için Belediye Başkanımız Hüseyin Tavlı, Büyükşehir Belediye Başkanımızla beraber Ankara’da protokolün imza törenindeler. İlimize, Ünye’mize diğer ilçelerimize gençlere hizmet anlamında spor tesisleri kazandırmamıza öncülük eden Gençlik ve Spor Bakanımız başta olmak üzere, Genel Başkanvekilimiz Prof. Dr. Numan Kurtulmuş beye, Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve tüm emeği geçenlere Ünye Belediyemiz adına teşekkür ediyorum.” dedi.

 

13 gündem maddesi görüşüldü

 

Ünye Atatürk Parkı Sosyal Tesislerinde gerçekleşen toplantıda,13 gündem maddesi görüşüldü.  Görüşülen maddelerden 12’si  imarla ilgili olurken imarla ilgili  6 madde kabul edildi, 4 madde ise imar komisyonuna havale edildi, 2 madde ise detaylı incelenmek üzere bir sonra ki meclise ertelendi.

 

Gündemde görüşülen son maddede ise Ünye Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğüne bağlı tesislerde verilen hizmetlere ilişkin ücret tarifesinin belirlenmesi konusu görüşülerek tarife komisyonuna havale edildi.

 

Belediye Meclisinde gerginlik

 

İmarla ilgili gündem maddeleri görüşülürken İYİ Partili Belediye Meclis Murat Çıraklı ile AK Partili Meclis Üyesi Nevzat Ege arasında yaşanan sözlü gerginlik Belediye Başkanvekili Orhan Gürel ve diğer meclis üyelerinin devreye girmesiyle sona erdi. Murat Çıraklı daha sonra tepkisini göstererek Meclis salonunu terk etti.

 

Ünye Belediye Başkanvekili Orhan Gürel ise, Belediye Meclis toplantıları öncesinde ilk olarak muhalefet Meclis Üyeleri ile Meclis gündem maddelerini görüştüklerini, daha sonra AK Parti gurubu ile toplantı yaptıklarını belirterek, “Ünye Belediye tarihinde ilk defa böyle bir uygulama yapılıyor. İktidar muhalefet ayırt etmeksizin herkesin görüşünü alarak, ortak akıl ile şeffaf bir yönetim tarzı izliyoruz.” dedi.

 

 

 

Ünye KENT Haber

Anahtar Kelimeler : Meclis, Gürel, Başkanlığı’nda, toplandı

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız