HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
24 Ağustos 2021 Salı Saat: 10:21

BAŞKAN TEPE, GENÇLİK VE ŞEHİR PANELİNDE KONUŞACAK

Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından 24-25 Ağustos 2021 tarihlerinde Ankara’da düzenlenecek Genç Dostu Şehirler Kongre ve Sergisi programına davetli konuşmacı olarak katılıyor. Etkinliğin aç
BAŞKAN TEPE, GENÇLİK VE ŞEHİR PANELİNDE KONUŞACAK

Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından 24-25 Ağustos 2021 tarihlerinde Ankara’da düzenlenecek Genç Dostu Şehirler Kongre ve Sergisi programına davetli konuşmacı olarak katılıyor. Etkinliğin açılış konuşmasını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve TBB Başkanı Sn. Fatma Şahin gerçekleştirecek.

Gençliğin kişisel ve sosyal gelişimini destekleyici politikaların uygulamaya geçirilmesi, gençlerin kendi potansiyellerini gerçekleştirebilmelerine imkân sağlanması, gençlerin karar alma ve uygulama süreçleri ile sosyal hayatın her alanına etkin katılımı amacıyla düzenlenen kongrede farklı temalarda çok sayıda panel düzenlenecek. 25 Ağustos 2021 Çarşamba günü gerçekleşecek “Gençlik ve Şehir” adlı panelde konuşacak olan Başkan Tepe’nin yanı sıra Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve Azerbaycan Nerimanov Belediye Başkanı Temraz Tagiyev de yer alacak.

ÇOK SAYIDA TANINMIŞ İSİM KONGREDE YER ALIYOR

Son dönemde ön plana çıkan genç kuşakla ilgili yaklaşımlara bağlı olarak oldukça kapsamlı bir kongreye Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı, Getir.com CEO’su Nazım Salur, Edebiyatçı Prof. Dr. İskender Pala, yerli otomobil girişimi TOGG CEO’su Mehmet Gürcan Karakaş ve çok sayıda büyükşehir belediye başkanı katılım sağlayacak.

Programa katılmak üzere Ankara’ya hareket eden Başkan Tepe’nin Ankara programı süresince vekalet görevini Meclis Üyemiz Refik Koyun yürütecek.

 

Anahtar Kelimeler : BAŞKAN, TEPE, GENÇLİK, VE, ŞEHİR, PANELİNDE, KONUŞACAK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız