HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
9 Ekim 2021 Cumartesi Saat: 08:30

“VERİLEN SÖZÜN TUTULMASINI İSTİYORUZ”

  Türk Sağlık Sen ordu Şube Başkanı Fatih Galender Zengin; 3600 ek gösterse sadece
“VERİLEN SÖZÜN TUTULMASINI İSTİYORUZ”

 

Türk Sağlık Sen ordu Şube Başkanı Fatih Galender Zengin; 3600 ek gösterse sadece polis ve hemşire değil tüm kamu çalışanlarını kapsamalıdır. 3600 meselesinde sabır taşı olsa çatlardı” dedi.

 

3600 ek gösterge konusunda verilen sözlerin tutulmasını isteyen Başkan Zengin “ 3600 ek gösterge meselesi  sürekli erteleniyor diyerek ;Sabır taşı olsa çatlardı. Biz hakkaniyetli ve adaletli bir çalışma yaptık.  Kapsayıcı bir düzenleme hayata geçmelidir. Emekli olmak isteyen arkadaşlarımız emekli olsun onun yerlerine de istihdam sağlayalım.  Atama bekleyenler de atansın ülkelerine ülkelerine hizmet etsinler. 3600 Ek Gösterge konusunda hazırlanmasına katkıda bulunduğumuz MHP milletvekili Mustafa Kalaycı Beyefendinin kanun teklifi Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu’nda beklemektedir. Verilen sözlerin taleplerimize uygun olarak  lisans mezunu herkesi kapsamasını bir an öncede verilen sözün tutulmasını istiyoruz.” diye konuştu.

 

Memura 3600 ek gösterge verilmesi konusundaki Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “3600 ek göstergeyi vereceğiz ”açıklamasını sevindirici bulduklarını da dile getiren Zengin açıklamasında şunları kaydetti: Bu konuda siyasi partiler de açıklamalarda bulundu. Kamu çalışanları açısından bakarsak bunlar sevindirici. Ancak biz bunu bir vaat olmaktan öteye gecikmiş bir hak olarak değerlendirip, 2022 yılı sonuna bırakılmadan önce kanun çıkarılarak  kamu çalışanlarına kazandırmasından yanayız. Aynı zamanda da bu ek göstergelerin tüm kamu çalışanlarına adil şekilde yansıtılması konusunda kararlılığımız var. Mesela yardımcı sınıftaki arkadaşlarımız ek gösterge almıyor. Onlara mutlaka vermek lazım. Şu an itibarıyla ek gösterge alan arkadaşlara da 800 er puan ilave ettiğimiz zaman, kamu çalışanlarının beklentilerini karşılamış olacağız. Biz arzu ediyoruz ki seçimden sonraya kalmasın. Bu verilen söz, suya yazılmış bir söz olarak kalmasın. Çünkü ilerleyen zaman dilimine bırakılırsa, beklentilerin boş çıkması endişesini taşıyoruz. Onun için bir kanun ile 3600 ek gösterge meselesi çok kolaylıkla çözülebilir.”

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız