HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
29 Ekim 2021 Cuma Saat: 09:36

CUMHURİYET COŞKUSU GÜLYALI’DA KONSERLE TAÇLANACAK

Gülyalı Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda coşkuyu zirveye çıkaracak yeni bir organizasyona imza atıyor. Türk pop müziğinin sevilen sesi Çelik, unutulmaz parçalarıyla Gülyalı Kano Park’ta (Su Sporları Merkezi) sahne alacak. BA
CUMHURİYET COŞKUSU GÜLYALI’DA KONSERLE TAÇLANACAK

Gülyalı Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda coşkuyu zirveye çıkaracak yeni bir organizasyona imza atıyor. Türk pop müziğinin sevilen sesi Çelik, unutulmaz parçalarıyla Gülyalı Kano Park’ta (Su Sporları Merkezi) sahne alacak.

BAŞKAN TEPE: “ORDULU HEMŞEHRİLERİMİZİ BU ANLAMLI GECEDE GÜLYALI’YA DAVET EDİYORUM”

Gülyalı Belediyesi olarak büyük bir değişim ve dönüşümün içerisinde olduklarını belirten Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, “Her alanda olduğu gibi kültür ve sanat faaliyetlerinde ortaya koyduğumuz organizasyonlarla örnek gösterilen bir belediye konumundayız. Özellikle milli bayramlarda ortaya koyduğumuz etkinliklerle Ordu’da büyük ses getirdik. Bu sayede Ordu’da kültür ve sanat alanında faaliyetler büyük bir ivme kazandı. Milli bayramlarımızı, Cumhuriyetimizin temel kazanımlarını gelecek kuşaklara aktarmak bakımından bu tip etkinlikleri oldukça önemsiyoruz. Hem pandemi sürecinden dolayı vatandaşlarımız bu konulardaki etkinliklere de hasret kaldı. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Selçuk Balcı’yla her yönüyle mükemmel bir konser gerçekleştirdik. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı da dolu dolu geçirmek adına güzel bir etkinliğe imza atacağız. Türk pop müziğinde usta bir isim olan Çelik sahne alacak. Ordulu hemşehrilerimizi, Cumhuriyet coşkusunu Gülyalı’da yaşamaya davet ediyorum.

TÜRK HALK MÜZİĞİ VE RAP MÜZİKLE DOLU DOLU BİR GECE YAŞANACAK

Çelik’in sahnesinden önce Türk Halk Müziği Sanatçısı Hülya Bodur’la birlikte Rap Müzik Sanatçısı Fahrican Altun’un sahne alacağı gecede, her kesime hitap eden bir organizasyon ortaya konulması hedefleniyor.

ETKİNLİĞE DAİR TÜM ÖNLEMLER ALINDI

Kano Park olarak bilinen Su Sporları Merkezi’nde 29 Ekim Cuma akşamı saat 19’da gerçekleştirilecek etkinliğe dair tüm önlemler alındı. Toplu taşıma kullanacak vatandaşlarımız için Ordu-Gülyalı dolmuşları hem konser öncesinde hem de konser sonrasında herhangi bir mağduriyet yaşanmaması için ek seferler düzenleyecek. Araç otopark alanlarıyla ilgili konser alanında bulunan noktalara yönlendirmelerle birlikte trafik akışını sağlamada İlçe Emniyet Müdürlüğümüzce görevlendirilen polisler konser boyunca alanda olacak. Koronavirüs tedbirleri kapsamında yayınlanan genelge gereği konser alanına girişte HES kodu sorgulaması gerçekleştirilecek. Geniş bir alanda açık havada yapılacak konserle ilgili mesafe ve maskeye dair uygulamalar görevli personellerimiz tarafından takip edilecek.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız