HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
9 Kasım 2021 Salı Saat: 09:28

“19 İLÇEMİZLE BİRLİKTE ORDU’YUZ”

  Bu yıl 10.’su gerçekleştirilen Ordu Tanıtım Günleri 4-7 Kasım tarihleri arasında İ
“19 İLÇEMİZLE BİRLİKTE ORDU’YUZ”

 

Bu yıl 10.’su gerçekleştirilen Ordu Tanıtım Günleri 4-7 Kasım tarihleri arasında İstanbul Yenikapı Etkinlik Alanı’nda başarılı bir şekilde tamamlandı. Ordu’nun bütün ilçelerinin yer aldığı organizasyona katılım rekor seviyelere ulaştı. On binlerce hemşehrimizin yanı sıra üst düzey siyasi, bürokrat, sanatçı, STK yöneticisi ve iş insanının katıldığı etkinliğe Gülyalı Belediyesi standı, ilgi çekici içeriğiyle damga vurmayı başardı. 

 

BAŞKAN TEPE: “HEMŞEHRİLERİMİZLE HASRET GİDERDİĞİMİZ, KUCAKLAŞTIĞIMIZ BİR ETKİNLİK OLDU”

 

4 günlük süreci değerlendiren Gülyalı Belediye Başkanı  Ulaş Tepe, “Pandemi dolayısıyla geçtiğimiz yıl İstanbul’daki hemşehrilerimizle bir araya gelememiştik. Bu yıl adeta iki yıllık bir hasretin kavuşmasını yaşadık. Gülyalılı hemşehrilerimiz başta olmak üzere Ordumuzun her bir köşesinden vatandaşlarımızın yoğun ilgisiyle dolu dolu bir dört gün geçirdik. Adeta düğün yerine, şölen havasına dönen her anı samimiyet dolu bir organizasyondu. Hemşehrilerimizin bulunduğu her yerde olmaya, her organizasyona katılmaya ve Gülyalı Belediyesi farkını hissettirmeye devam edeceğiz” dedi. 

 

 

Organizasyonla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Ulaş Tepe, “Her biri birbirinden güzel ve kıymetli ilçelerimizle aynı alanın içinde anlamlı bir birliktelik ortaya koyduk. Belediye başkanlarımızla, muhtarlarımızla, meclis üyelerimizle, her siyasi görüşten ve kesimden insanımızla birliktelik ruhu içerisinde ‘19 ilçemizle birlikte Ordu’yuz’ düşüncesiyle hareket ettik. Bu anlamda da önemli bir kaynaşma olduğu kanaatindeyim. Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese yürekten teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : “19, İLÇEMİZLE, BİRLİKTE, ORDU’YUZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız