HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
14 Aralık 2016 Çarşamba Saat: 09:46

YARILGAÇ; “MİLLETİMİZ TERÖRE ASLA PRİM VERMEYECEK”

Ordu Üniversitesi (ODÜ)’de şehitlerimiz için saygı ve terörü kınama yürüyüşü gerçekleştirildi. 10 Aralık’ta İstanbul Beşiktaş’ta meydana gelen patlama sonucu şehit düşen güvenlik güçleri ve vatandaşları anmak amacıyla Fe
YARILGAÇ; “MİLLETİMİZ TERÖRE ASLA PRİM VERMEYECEK”

Ordu Üniversitesi (ODÜ)’de şehitlerimiz için saygı ve terörü kınama yürüyüşü gerçekleştirildi.

10 Aralık’ta İstanbul Beşiktaş’ta meydana gelen patlama sonucu şehit düşen güvenlik güçleri ve vatandaşları anmak amacıyla Fen Edebiyat Fakültesi önünde toplanıldı.

Yürüyüşe Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç başta olmak üzere Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Fikri Balta, Prof. Dr. Ş. Metin Kara, Prof. Dr. Tevfik Noyan, akademisyenler, idari personeller ve öğrenciler katıldı.

Konuyla ilgili olarak Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç yaptığı konuşmada;  “Öğrencilerimizin çok önemli bir hassasiyetine şahit oluyoruz. Günlerdir hepimizin içini yaralayan, çok üzüldüğümüz olaylara millet olarak tanıklık ettik. Bu sorunları zaman içinde muhakkak aşacağız çünkü Türkiye büyük bir devlet, Türk milleti çok büyük bir millettir. Bizler yüzyıllardır bu tür mücadelelerin içerisinden gelen bir milletiz. Milletimiz teröre ve teröriste asla prim vermeyecektir” dedi.

Yarılgaç konuşmasının devamında; “Biz Ordu Üniversitesi olarak konuyla ilgili hassasiyetimizi bugün burada dile getirerek hain eylemlerin asla amacına ulaşamayacağını bütün kamuoyuna, insanlığa, dünyaya göstereceğiz. Bu gençlerimiz, milletimiz var olduğu sürece devletimize bir zarar verilemeyecektir. Bugün yurt dışından ve 81 vilayetimizin her köşesinden öğrencilerimizle birlikte bu bayrağın altında toplanmış vaziyette tepkimizi dile getiriyoruz. Özel hassasiyetlerinizden ötürü öğrencilerimize çok teşekkür ederim” şeklide konuştu.

Tüm öğrenciler adına konuşma yapan Ziraat Fakültesi öğrencisi Semih Eser ise; “Devletimiz gerek içeriden gerek dışardan ağır saldırılar altındadır. Geçtiğimiz cumartesi günü İstanbul’da gerçekleşen 44 insanımızın hayatına mal olan terör eylemlerini lanetliyoruz. Türk gençliği olarak devletimizin ve onun güvenliğini sağlamakla görevli olan güvenlik kuvvetlerimizin dün olduğu gibi bugün de yanındayız yarın da yanında olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.  (Ordu Yeni Haber)

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız