HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
4 Ocak 2022 Salı Saat: 09:41

ORDU’DA HIRSIZLIK

  Ordu İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanında meydana gelen hırsızlık olayında iki kişi yakalandı. Konuyla ilgili Ordu Valiliğinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer
ORDU’DA HIRSIZLIK

 

Ordu İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanında meydana gelen hırsızlık olayında iki kişi yakalandı. Konuyla ilgili Ordu Valiliğinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Haberleşme ve Enerji Nakil Kablo Hırsızlığı” olayları ile ilgili olarak; Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Asayiş Timleri tarafından olayın fail ya da faillerin tespitine yönelik yapılan araştırmalar sonucunda, Gölköy ilçesi Akçalı Mahallesinde Telekom’a ait (600) metre kablo hırsızlığı yaptığı tespit edilen ve takibe alınan  (T.D.) ve (S.D.) isimli şahıslar Altınordu ilçesi Eskipazar Mahallesinde (250) kg. eritilmiş bakır kablo ve hırsızlık eyleminde kullandıkları araç ile birlikte yakalanarak adli makamlara sevk edilmiştir.

            Öte yandan Ordu İli Fatsa İlçesine bağlı Kulak Mahallesinde (2) Evden Hırsızlık, Karataş Mahallesinde (2) Evden Hırsızlık ve Duayeri Mahallesinde (1) Evden Hırsızlık olayı ile ilgili olarak; Fatsa Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Fatsa Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı tarafından fail ya da faillerin tespitine yönelik yapılan araştırmalar sonucunda, (3) şahıs yakalanarak adli makamlara sevk edildi.

 

 

 

 

 

                   

Anahtar Kelimeler : ORDU’DA, HIRSIZLIK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız