HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
5 Ocak 2022 Çarşamba Saat: 09:47

HİZMETİÇİ EĞİTİMLER DEVAM EDİYOR

Öğretmenlerin mesleki gelişimlerinin desteklenmesi için 2021 yılı içerisinde gerçekleştirilmek üzere Mahalli Hizmetiçi Eğitim Kursları planlanmış ve öğretmenlerin talebine sunuldu. Planlanan kurslarımız başta; Temel Robotik Kursu, Bell
HİZMETİÇİ EĞİTİMLER DEVAM EDİYOR

Öğretmenlerin mesleki gelişimlerinin desteklenmesi için 2021 yılı içerisinde gerçekleştirilmek üzere Mahalli Hizmetiçi Eğitim Kursları planlanmış ve öğretmenlerin talebine sunuldu. Planlanan kurslarımız başta; Temel Robotik Kursu, Belletmen Eğitimi Kursu, Eğitimde Fatih Projesi (Pardus) Kullanımı Kursu, STEM (Temel Seviye) Kursu, Çalışanların Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Kursu, Masal Anlatıcılığı Kursu, İlk Yardım Eğitimi Kursu, E-Sınav Uygulama ve İzleme Sorumlusu Kursu, Motorlu Taşıtlar Sürücüleri Uygulama Sınavı Sorumlusu Kursu,  Öğretmenlik Uygulaması Danışmanlığı Eğitimi Kursu ve Arduino Uygulamaları (Temel Seviye)  Kursu olmak üzere 19 alanda 179 kurs açılmış ve 1.895 öğretmenimiz bu kurslarımıza katılarak sertifikalarını almışlardır. Öğretmenlerin %20'si 2021 yılında Mahalli Hizmetiçi Eğitim Kurslarımıza katılım sağlandı.      

Bakanlığın 3 Aralık 2021'de düzenlenen Millî Eğitim Şurası'nda alınan tavsiye kararları ve önerilerinin ana konularından birisi "Öğretmenlerimizin Mesleki Gelişimleri" olmuştur. İl Millî Eğitim Müdürlüğü olarak 2021 yılında yapmış olduğumuz Mahalli Hizmetiçi Eğitim Faaliyetleriyle öğretmenlerimizin mesleki gelişimlerine destekte bulunduğumuz gibi 2022 yılı için planladığımız 25 alanda 100 kurs ile desteklerimizi sunmaya devam edeceğiz. Ayrıca Müdürlük tarafından Özel Yetenekli öğrencilere yönelik farkındalık eğitimi de planlanmıştır. Düzenlenen eğitim faaliyetler, öğretmenlerin kendilerini kişisel ve meslekî anlamda geliştirmeleri adına katkı sağlamaktadır. Bu nedenle, Eğitim Kenti Ordu'muzda planlanan eğitim faaliyetlerimize, tüm öğretmenlerimizin katılımını bekliyoruz.

 

Anahtar Kelimeler : HİZMETİÇİ, EĞİTİMLER, DEVAM, EDİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız