HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
12 Ocak 2022 Çarşamba Saat: 09:53

“BASIN MENSUPLARIMIZIN KATKISI BÜYÜKTÜR”

  Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle Fatsa’da yayın yapan görsel ve yazılı basın temsilcileri ile bir araya geldi. Fatsa Belediyesi Sosyal Tesislerde gerçekleşen programa Fatsalı
“BASIN MENSUPLARIMIZIN KATKISI BÜYÜKTÜR”

 

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle Fatsa’da yayın yapan görsel ve yazılı basın temsilcileri ile bir araya geldi. Fatsa Belediyesi Sosyal Tesislerde gerçekleşen programa Fatsalı basın temsilcilerinin yanı sıra Ordu’da uydudan yayın yapan medya temsilcileri de katıldı.

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar programın başlangıcında yaptığı konuşmada gazetecilerin  milletin ortak sesi ve kamuoyunun vicdanı olduğunu belirterek, “Basının toplumun sesi olma işlevini yerine getirebilmesi, doğru, ilkeli, özel yaşama saygılı habercilik anlayışının benimsenmesine ve basın meslek ilkelerine bağlı kalınmasına bağlıdır. Teknolojinin hızla gelişmesiyle birlikte basın mensupları yeni ve farklı birçok mesleki değişime tanıklık etmekte, yaşanan süreç internet ve TV gazeteciliği gibi farklı yeteneklerin birlikte kullanılmasını da gerekli hale getirmektedir. Bütün bu değişime rağmen gazeteciliğin meslek ilkeleri ve değerleri ise asla değişmemiştir. Bu açıdan her anlamda objektif ve doğru bilgiye daha kısa sürede ulaşma ihtiyacının artmış olması, basını daha da sorumlu hale getirmektedir. Yaşadıkları kentin sorunlarını gündeme taşıyarak biz idarecilerin çalışmalarına yardımcı olan, etkin çözüm önerileriyle toplum mekanizmasının daha hızlı şekilde çalışmasına yön veren gazetecilerimizin yorum ve görüşleri ülkemizin ve şehrimizin gelişmesi açısından da son derece önemlidir. Geride kalan görev sürecimiz içerisinde Fatsa’mızın gelişmesi ve kalkınmasına dönük yürüttüğümüz tüm projelerimizin halkımıza tanıtımında siz değerli basın mensubu arkadaşlarımızın katkısı büyüktür. Olumlu eleştirilerinin yanı sıra eksik gördükleri konular hakkındaki yorumları da bizler için her zaman önemsenecek değerli fikirler olarak yer almıştır. Bu duygu ve düşüncelerle gece gündüz demeden, halkımızın haber alma hakkı için sorumluluk bilinci içerisinde hayatı boyunca hakikatin ışığında doğruları yazmış saygın basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, ebediyete intikal eden basın mensuplarını rahmetle anıyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” dedi.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız