HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
7 Şubat 2022 Pazartesi Saat: 14:53

“TAŞKINLARIN ÖNÜNE GEÇİLECEK”

  Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ünye’de bulunan derelerde meydana gelebilecek olası taşkın risklerine karşı ciddi önlemler alındığını belirterek “Bu noktada çalışmalar devam edecek” dedi.   Devlet Su İşleri (DSİ) 7
“TAŞKINLARIN ÖNÜNE GEÇİLECEK”

 

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ünye’de bulunan derelerde meydana gelebilecek olası taşkın risklerine karşı ciddi önlemler alındığını belirterek “Bu noktada çalışmalar devam edecek” dedi.

 

Devlet Su İşleri (DSİ) 7. Bölge Müdürlüğü teknik ekibi Ünye’deki derelerde taşkına karşı önlem çalışmaları kapsamında incelemelerde bulundu. İlçenin şehir merkezinden geçen Tabakhane Deresi başta olmak üzere Cevizdere ve Curi Deresi’nde su ve taşkınlara karşı tahkimat ve rüsubat tutucuları çalışmaları öncesinde sahada inceleme çalışmaları gerçekleştirildi.

 

İncelemelere Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, DSİ 7. Bölge Müdürlüğü Proje ve İnşaat Şube Müdürü Kenan Erden, Ordu Şube Müdürü Mehmet Kurul ve teknik ekip katıldı.

 

“Tahkimat ve Rüsubat Tutucular Yapılacak, Adliye Köprüsü Yükseltilecek”

 

Derelerle ilgili çalışmaları değerlendiren Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Derelerimizde taşkın önleme çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Devlet Su İşleri (DSİ) 7. Bölge Müdürlüğü Proje ve İnşaat Şube Müdürü Sn. Kenan Erden, Ordu Şube Müdürü Sn. Mehmet Kurul ve beraberlerindeki teknik ekiple birlikte başta Tabakhane Deresi olmak üzere ilçemiz sınırlarından geçen Cevizdere, Cüri ve diğer derelerde olası su taşkınlarının önüne geçilmesi için tahkimat ve rüsubat tutucuların yapımı, derelerin ıslahları ve Adliye Köprüsünün yükseltilmesiyle ilgili yapılacak çalışmalar öncesinde sahada incelemelerde bulunduk. Kısa sürede başlayacak çalışmalarla, derelerimizde olası taşkınların önüne geçilecek. Bu çalışmaların ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : “TAŞKINLARIN, ÖNÜNE, GEÇİLECEK”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız