HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
20 Şubat 2022 Pazar Saat: 14:20

ŞANLITÜRK; SAHADAYIZ, SAHADA OLACAĞIZ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk’ün başkanlığında aylık Şubat ayı toplantısını parti binasında geçekleştirdi.
ŞANLITÜRK; SAHADAYIZ, SAHADA OLACAĞIZ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk’ün başkanlığında aylık Şubat ayı toplantısını parti binasında geçekleştirdi.

Toplantının ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Şanlıtürk; “11-12-13 Şubat Ankara Kızılcahamam İl Başkanları Kampımızdan sonra ilk İl Yönetim Kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. Öncelikli 125 İlçemizden başlayarak “Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” temalı programlarımız hakkında bilgiler verdik. Söz verdiğimiz gibi İnşallah bundan önce olduğu gibi bundan sonrada sahadayız, sahada olacağız” dedi.

Başkan Şanlıtürk, açıklamasının devamında; “Bu programlarda; Cumhur İttifakı, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi, Yeni Anayasa çalışmaları, Terörle Mücadele, Yeni ve Milli Ekonomik model anlatılacak. Ayrıca; Zillet İttifakının, muhalefetin ülkeyi içerde ve dışardaki işbirlikçileri ile nereye götürmek istediği anlatılacaktır.

“SÜREKLİ SAHADA OLACAĞIZ”

Dediğim gibi sürekli sahada olacağız. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin talimatları üzerine, MHP Ordu İl İlçe teşkilatları ilimiz genelinde tüm kadrolarıyla birlikte sahaya çıkmıştır.

Partimizin bundan sonra da seçime kadar yapılacak olan çalışmaları belirlenmiştir. Adım adım 2023; İl İl Anadolu programlarından sonra, “Adım adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” temalı programlarımızla birlikte 19 ilçemizde yani tüm ilçelerimizde programlar düzenleneceğiz.

“ZİLLET İTTİFAKININ KİRLİ EMELLERİNİ ANLATACAĞIZ”

Programlarımızda ayrıca ülke meseleleri ile ilgili de vatandaşlarımıza bilgilendirmelerde bulunarak Zillet İttifakının kirli emellerini de anlatacağız. Gerçekleştireceğimiz toplantılarımızın ülkemize milletimize ve partimize hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah’tan diliyorum. Allah hayırlı uğurlu etsin” diye konuştu.

 

 

Anahtar Kelimeler : ŞANLITÜRK;, SAHADAYIZ, SAHADA, OLACAĞIZ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız