HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
22 Aralık 2016 Perşembe Saat: 09:52

Valilik Personellerinin Tiyatro Keyfi

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Valilik personeli ile birlikte Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosunda sahnelenen 2016-2017 tiyatro sezonunun ilk oyunu olan “Ayyar Hamza” adlı oyunu izledi.
Valilik Personellerinin Tiyatro Keyfi

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Valilik personeli ile birlikte Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosunda sahnelenen 2016-2017 tiyatro sezonunun ilk oyunu olan  “Ayyar Hamza” adlı oyunu izledi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında sahnelenen,  Tanzimat dönemi mizahının öncülerinden Ali Bey tarafından uyarlanan, Yönetmenliğini Ufuk Ersoy’un yaptığı, Bülent Öztürk, Rıfat Çol, Ali Kemal Tandoğan, Cemil Gündüz, Denizhan Kırkaya, Gamze Saylan Gündüz, Yeliz Varol, Emrullah Yazıcı, Bülent Reisoğlu, Yeşim Usta, Mürüvvet Aydın’ın yer aldığı ‘Ayyar Hamza’ tiyatro oyununu, Vali İrfan Balkanlıoğlu, Eşi Esma Balkanlıoğlu, Vali Yardımcısı Mehmet Erhan Türker, Valilik Birim Müdürleri ve personelleri izledi.

Muhterem Efendi ve Zuhuri Efendinin oğullarını kendi istedikleri kızlarla evlendirmeye çalışması ve sevdiği kızlarla evlenebilmek için Hamza ve Yaver'in de yardımıyla babalarına oyun oynayan iki kişinin yaşadıklarının ele alındığı oyun Vali Balkanlıoğlu başta olmak üzere Valilik personelleri tarafından da büyük bir beğeni topladı ve ilgiyle izlendi.

Oyun sonrası Vali İrfan Balkanlıoğlu, oyunculara çiçek vererek, “Bizlere bu keyifli dakikaları yaşatan tüm tiyatro ekibine teşekkür ediyorum” dedi ve yıllar önce okul yıllarında “Ayyar Hamza” adlı oyunu izlediğini hatırlatarak, “Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu oyuncuları da çok güzel oynadılar, çokta başarılılardı. Kendilerini tebrik ediyorum” diye konuştu.

 (ORDU YENİ HABER)

Anahtar Kelimeler : Valilik, Personellerinin, Tiyatro, Keyfi

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız