HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
2 Mart 2022 Çarşamba Saat: 16:53

BAŞ: VERGİ BU ÜLKENİN OLMAZSA OLMAZI

Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş, 1-7 Mart Muhasebe Haftasında nedeniyle yaptığı açıklamada “Vergi bu ülkenin olmazsa olmazı bizler için çok önemli. 1-7 Mart Muhasebe Haftasında bir paydaşı olarak bu ülkenin ülkemize
BAŞ: VERGİ BU ÜLKENİN OLMAZSA OLMAZI

Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş, 1-7 Mart Muhasebe Haftasında nedeniyle yaptığı açıklamada “Vergi bu ülkenin olmazsa olmazı bizler için çok önemli. 1-7 Mart Muhasebe Haftasında bir paydaşı olarak bu ülkenin ülkemize kattığımız ekonomik değerin gururunu yaşıyoruz” dedi.

Vergi Denetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nihat Etik ve Grup Başkanı Muharrem Korkmaz “PAYDAŞ BULUŞMALAR” kapsamında Ordu Mali Müşavirler Odasında bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Toplantıya Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş, Ordu Defterdar vekili Cabir Akın, Defterdarlık Personel Müdürü Anıl Akbal ile meslek mensupları ve stajyerler katıldı. 

Toplantının açış konuşmasında Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş; “Bugün Vergi Denetim Kurulunun Türkiye de yaptığı bir saha çalışmasına beraber şahitlik edeceğiz. Vergi bu ülkenin olmazsa olmazı bizler için çok önemli. 1-7 Mart Muhasebe Haftasında bir paydaşı olarak bu ülkenin ülkemize kattığımız ekonomik değerin gururunu yaşıyoruz. Hazırlanan her bildirge de her evrakta biz muhasebe emekçilerinin emeği var. Bütün bu işlemlerin zamanımızı, emeğimizi aldığını biliyoruz fakat bundan gurur duyuyoruz ve severek yapıyoruz. Bu ülkeye hizmet sunmaktan kamusal sorumluluğumuz ile ülke ekonomisine katkı sağlamanın bilinciyle yapıyoruz. Değerli üstatlarımız da takdir edecektir artık muhasebe mesleğinde şu fonksiyonumuz öne çıkacak biz katma değer vergisi beyannamesini muhtasar beyannamesi ve SGK bildirgesi ile uğraşmayacağız. İşletmeler danışmanlık, rehberlik bilançolarda ne sorunu var gelir tablolarında ne sorunu var stokları niye bu kadar fazla bilanço da diğer bazı hesaplar niye sorunlu bunları oturup konuşacağız. Bunları yaptıkça ülke ekonomisine daha fazla katkı sunan bir mesleğe dönüşeceğiz. Değerli üstatlarımı Ordu da ağırlamaktan onlarla beraber olmaktan ve Vergi Denetim Kurulumuzun bu değerli çalışmasından dolay çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Hazine Ve Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nihat Etik; ise yaptığı konuşmada “Paydaş buluşmaları kapsamında bugün Ordu ilimizdeyiz hepinize katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum.  Meslek odaları bizim paydaş kurumlarımız. Hazine ve Maliye Bakanlığı olarak görüşümüz bu noktada.  İlaveten meslek odaları ve meslek mensupları Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı ve mükellefler arasında bir köprü vazifesi görüyor. Biz bu köprünün sac ayaklarının daha sağlam olması için buradaki meslektaşlarımız ile toplanıp ve meslektaşların sorunlarını ve bu sorunlara üretebileceğimiz çözümleri konuşmak için bir araya geliyoruz. Bizler için ne kadar değerli olduğunuzu bizlerin mükellefler ile aranızda bir köprü olduğunuzu ifade etmek istiyorum. Çünkü ülke ekonomisine ciddi bir katkınız var. Mükelleflerim eğitilmesi, yönlendirilmesi iş ve işlemlerin tamamlanması ilaveten hazineye intikal edecek vergilerin hazırlanması konusunda ciddi bir katkı ve emeğe sahipsiniz. Bizde Vergi Denetim Kurulu Başkalığı olarak meslek mensuplarının daha kaliteli ve daha verimli işler ile uğraşmasını arzu ediyor ve bu noktada bakanlık olarak çalışmalarımız devam ediyor. Bizleri ağırlayan değerli oda başkanımız Bahadır Baş’a, Yönetim Kuruluna ve katılımlarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Anahtar Kelimeler : BAŞ:, VERGİ, BU, ÜLKENİN, OLMAZSA, OLMAZI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız