HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
17 Mart 2022 Perşembe Saat: 16:12

BAŞKAN TOMAKİN’DEN 18 MART MESAJI

AKP İl Başkanı Halit Tomakin Çanakkale zaferinin 107. Yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı Başkan Tomakin mesajında, şunları kaydetti: Türk Milleti tarih boyunca esaret altına alınamayan nadir bir millettir. 18 Mart Çanakkale Savaşı da
BAŞKAN TOMAKİN’DEN 18 MART MESAJI

AKP İl Başkanı Halit Tomakin Çanakkale zaferinin 107. Yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı Başkan Tomakin mesajında, şunları kaydetti: Türk Milleti tarih boyunca esaret altına alınamayan nadir bir millettir. 18 Mart Çanakkale Savaşı da güçsüz, bitap düşmüş , yıkıntılar içinde bir milletken , aziz vatanımıza göz dikenlere  bile destanlar yazan bir ruha ve inanca sahibiz , dün olduğu gibi bugünde, yarında, biz bitti demeden hiçbir şey ALLAH’ın izni ile bitmeyecek .

Her Türk evladının  kanının her zerresine işleyen vatanını ne pahasına olursa olsun, hilal uğruna, ilay-i kelimetullah yolunda  sadece kendisini değil ,zalime karşı mazlum insanların da hakkını koruması ve kollaması , Türk demek dünya’da beklenen demektir , Çanakkale ruhu , kurtuluş savaşı ruhu, istiklal savaşı ruhu bugün ‘de ete kemiğe bürünmüş hali ile taptaze ve canlılığını korumaktadır. Hiçbir şekilde haksızlık karşısında dilsiz kesilmeyen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın , “Dünya Beşten Büyüktür” “Daha Adil Bir Dünya Mümkündür” diye meydan okuması , Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi muhtaç olduğumuz kudret damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur.

Türkiye , Cumhurbaşkanımız ,Dünya Liderimiz ,Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde savunma sanayinde saymakla bitiremeyeceğimiz son teknoloji silahları ile göstermiş olduğu başarıların yanı sıra diplomasi de de bölgesinde Lider Ülke olduğunu ispatlamış, son olarak Türkiye ,Ukrayna- Rusya savaşında da barışın en önemli aktörlerinden olduğunu bir kez daha tescillemiştir. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa kemal Atatürk’ün “Yurtta Sulh Cihanda Sulh “ sözünü hayata geçiren bir ülke olmuş,  dünyanın takdirle karşıladığı ve takip ettiği başarıya imza atmıştır dedi.

Biz bir yanda “Yurtta Sulh Cihanda Sulh” ilkesini benimserken diğer yandan içte ve dışta  bize karşı kurulan tuzakları da görmezden gelmeyeceğiz, kadim tarihimizin bize emanet ettiği, bileği bükülmez  yiğitlikle savaş meydanlarında diplomaside , haykıracağız, Çanakkale'yi yeniden yaşayacaklar. Kurtuluş mücadelesinin nasıl verildiğini bir kez daha görecekler. Vatan uğruna, bayrak uğruna, toprak ve ezan uğruna şehit olmak için can atan Türk milletini asla yenemeyecekler. bizler arı kolonileriyiz. Gittiğimiz her yere polenleri taşırız. O polenler medeniyettir, kültürdür, ahlaktır, stratejidir, fedakârlıktır, vatanseverliktir. Bunu yaymanın bedeli savaşsa savaşırız, kansa dökeriz, cansa veririz. Malazgirt şahittir. Varna şahittir. İstanbul’un ihtiyar surları şahittir. Viyana’nın kapıları şahittir. Çanakkale Boğazı şahittir, Kurtuluş savaşı şahittir , 15 Temmuz’da olduğu gibi. Kurşunların vızıltısı kulaklarımızda, şehadetin kokusu bir metre uzağımızda olsa da son mazlumun ahı alınana , son zalime haddi bildirilene kadar yeryüzünde durmayacağız ALLAH’ın izni ile.

metrekareye 6000 merminin düştüğü, 250 bin vatan evladının bir hilal uğruna şehit olduğu ve yüzyıllardır bu toprakları bize vatan kılmak için bir gonca gül gibi toprağa düşen tüm şehitlerimize ne desek azdır ama Mehmet Akif Ersoy’un Ey şehid oğlu şehid, isteme benden makber, Sana âguşunu açmış duruyor Peygamber dizeleri ile tercüman oluyor  onları rahmetle yad ediyorum.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : BAŞKAN, TOMAKİN’DEN, 18, MART, MESAJI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız