HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
28 Mart 2022 Pazartesi Saat: 11:29

FATSA MEDYA AKADEMİSİ SONA ERDİ

  Fatsa Belediyesi tarafından gençlere yönelik düzenlenen Fatsa Medya Akademisi sona erdi. Medya ve iletişim sektörüne yönelmeyi düşünen gençler için sektöre dair bilgi almaları, eğitim aldıkları konularla ilgili pratik yaparak tecrüb
FATSA MEDYA AKADEMİSİ SONA ERDİ

 

Fatsa Belediyesi tarafından gençlere yönelik düzenlenen Fatsa Medya Akademisi sona erdi.
Medya ve iletişim sektörüne yönelmeyi düşünen gençler için sektöre dair bilgi almaları, eğitim aldıkları konularla ilgili pratik yaparak tecrübe kazanmaları amacıyla hayata geçirilen Fatsa Medya Akademisi, final yaptı.

FATSA MEDYA AKADEMİSİNDEN 52 KİŞİ MEZUN OLDU

Fatsa Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen törende, sosyal medya, metin yazarlığı, haber yazma teknikleri, fotoğraf çekimi, temel tasarım teknikleri, video çekim derslerinde başarılı olan 52 kişiye sertifikaları verildi.

“AMACIMIZ GENÇLERİMİZİN POTANSİYELİNE KATKI SAĞLAMAK”

Öğrencilere sertifikalarını veren Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Fatsa Medya Akademisi ile amaçlarının gençlerin potansiyeline bir şeyler katmak olduğunu söyledi.

“FATSA MEDYA AKADEMİSİYLE GENÇLERİMİZE YENİ BİR BAKIŞ AÇISI KAZANDIRDIK.”

Gençlere değer ve önem veren anlayışla görev yaptıklarını ifade Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “ Fatsa Belediyesi Medya Akademisi’ne başladığımız pazartesi günü burada belki de tam olarak nasıl bir eğitim dizisiyle karşılaşacağınızı bilmiyordunuz. Malumunuz olduğu gibi eğitim sürecini yakînen takip ettim. Paylaşımlarınızdan ve gözlerinizden anladığım üzere beklediğinizden çok daha kapsamlı ve yoğun bir hafta geçirdiniz. Fark ettiğim bir diğer şey de ortamdaki sıcaklık. İlk gün burada birbirine yabancı gözlerle bakan kişiler vardı, şimdiyse içinizdeki duygular resmen mekâna yansıyor. Bunu görmek de bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Fatsa Medya Akademisi’nde almış olduğunuz eğitimlerle hayata bakışınıza yeni bir pencere açıldığını, iletişim ve sosyal medya kullanımı noktasında farklı bir ufuk kazandığınızı düşünüyorum. Bundan sonra öğrendiklerinizi fiiliyata geçirme işi sizde. Sizlere tüm kalbimle inanıyorum. Eğitimlere katılım noktasında gösterdiğiniz hassasiyet için teşekkür ediyor, bundan sonraki süreçte hayatınızdaki tüm rollerde başarılar diliyorum.” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : FATSA, MEDYA, AKADEMİSİ, SONA, ERDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız