HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
6 Nisan 2022 Çarşamba Saat: 13:10

“BİZİM İŞİMİZ GÜCÜMÜZ FATSA”

  Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü geçtiğimiz Mart ayında yaşanan yoğun kar yağışı ve karla mücadelenin ardından havaların ısınması ile birlikte yarım kalan konforlu beton yol çalışmalarına tekrar başladı.   Kı
“BİZİM İŞİMİZ GÜCÜMÜZ FATSA”

 

Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü geçtiğimiz Mart ayında yaşanan yoğun kar yağışı ve karla mücadelenin ardından havaların ısınması ile birlikte yarım kalan konforlu beton yol çalışmalarına tekrar başladı.

 

Kırsal Hizmetler Müdürlüğü Sazcılar mahallesinde 5 gün önce başlattığı konforlu beton yol çalışmasının 1 gün içerisinde tamamlanması planlanıyor. Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri Sazcılar mahallesinin ardından Bolaman mahallesinin Bozdoğan, Laleli ve Akise semtlerinde beton yol çalışmaları devam edecek.

 

KONFORLU ULAŞIM AĞI HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

 

Her gün büyüyüp, gelişen Fatsa’da asırlık yol çalışmaları ile ulaşım ağını genişlettiklerini söyleyen  Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “ Konforu şehrin dört bir yanına ulaştırmak için canla başla çalışıyoruz. Kırsal Hizmetler Müdürlüğümüz tarafından kırsal mahallelerimizin dört bir yanında devam eden beton yol yapımı çalışmaları kapsamında Sazcılar mahallemizin de, önemli bir sorununu ortadan kaldırıyoruz. Bundan sonra hız kesmeden Bolaman mahallesinin Bozdoğan, Laleli ve Akise semtlerinde beton yol çalışmalarımız devam edecek. Kırsal mahallelerimizde başlattığımız beton yol çalışmalarımız ile birlikte ulaşım ağımızı her geçen gün daha da güçlendiriyor, Fatsa için canla başla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hemşehrilerimize hayırlı, uğurlu olsun. Bizim işimiz gücümüz Fatsa.” dedi.

Anahtar Kelimeler : “BİZİM, İŞİMİZ, GÜCÜMÜZ, FATSA”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız