HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
9 Mayıs 2022 Pazartesi Saat: 11:04

“FEDAKÂR ANNELERİMİZE MİNNETTARIZ”

Anneler Günü nedeniyle şehit annelerini ziyaret eden Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V) ‘Cennet annelerin ayağı altındadır’ hadis-i şerifinde annelerin kıymetini en anlamlı şekilde ifade et
“FEDAKÂR ANNELERİMİZE MİNNETTARIZ”

 

Anneler Günü nedeniyle şehit annelerini ziyaret eden Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V) ‘Cennet annelerin ayağı altındadır’ hadis-i şerifinde annelerin kıymetini en anlamlı şekilde ifade etmiştir. Cefakâr ve fedakâr annelerimizin gününü kutluyorum” dedi.

 

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı beraberinde AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, Kadın Kolları Başkanvekili Emine Pehlivan, Gençlik Kolları Başkanı Abdulkadir Demir, Yönetim Kurulu Üyesi Güner Yıldıran, Belediye Meclis Üyeleri Zeynep Yazıcı ve Yeliz Ürer Araz ile birlikte anneler günü nedeniyle bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

 

 

Şehit Kerim Örtücü’nün annesi Maide Örtücü, Şehit Taner Kart’ın annesi Nurlu Kart, engelli annesi Nazmiye Güler ve koruyucu anne Zeliha Karaca’yı evlerinde ziyaret eden Başkan Tavlı, anneler gününü kutladı.

 

Anneler günü nedeniyle bir açıklama yapan Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V) ‘Cennet annelerin ayağı altındadır’ hadis-i şerifinde annelerin kıymetini en anlamlı şekilde ifade etmiştir. Cennet’in, annelerin ayakları altında olduğunu müjdeleyen peygamberimiz hem kadına, hem de geleceğin inşasında önemli rol oynayan annelerimize gereken önem ve değerin verilmesini tavsiye etmiştir. Bizler de evladını bu güzel vatan için toprağa veren ve bağrına taş basan başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin gününü kutluyoruz. Aile ve toplumun temel direği olan annelerimizi sadece bir gün değil yılın 365 günü hatırlıyoruz. Yaptığımız ziyaretlerde Anneler Günü dolayısıyla cefakâr ve fedakâr annelerimizin gününü kutladık. Allah onları başımızdan eksik etmesin. Ülkemizi anne duasından mahrum etmesin” dedi.

 

 

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız