HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
16 Mayıs 2022 Pazartesi Saat: 14:11

HER ŞEY DAHA GÜZEL BİR FATSA İÇİN

Dumlupınar mahallesinde ulaşıma 1980 yılında açılan cadde ve sokakların 40 yıllık altyapı sorununu Ordu Büyükşehir Belediyesi ile birlikte çözüme kavuşturan Fatsa Belediyesi, bölgede geniş kapsamlı sıcak asfalt çalışmasıyla stand
HER ŞEY DAHA GÜZEL BİR FATSA İÇİN

Dumlupınar mahallesinde ulaşıma 1980 yılında açılan cadde ve sokakların 40 yıllık altyapı sorununu Ordu Büyükşehir Belediyesi ile birlikte çözüme kavuşturan Fatsa Belediyesi, bölgede geniş kapsamlı sıcak asfalt çalışmasıyla standardı yüksek, konforlu bir yol hizmeti gerçekleştirdi.

Dumlupınar mahallesi, Rıza Dizdaroğlu sokak, Şehit Uğur Yücetepe sokak ve Nazmiye Komitoğlu sokakta sıcak asfalt çalışmaları tamamlanırken önümüzdeki günlerde 7 bin metrekarelik alanda dekoratif begonit taşların döşemesi yapılacak.

“TÜM ÇALIŞMALARIMIZ HEMŞEHRİLERİMİZİN MUTLULUĞU VE HUZURU İÇİN…”

Tüm çalışmaları vatandaşların mutluluğu, refahı, huzuru ve daha güzel bir Fatsa için yaptıklarını belirten Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “1980 yılında ulaşıma açılan 40 yıllık altyapı sorununa neşter vurduğumuz Dumlupınar Mahallesi Topaloğlu Mevkiinde eskisinden daha sağlam ve nitelikli bir hale getirdiğimiz altyapı çalışmalarından sonra, bugün sıcak asfalt çalışmalarımızla bölgede kalıcı, standardı yüksek, konforlu bir yol hizmeti gerçekleştirdik.” dedi.

“SICAK ASFALTTAN SONRA BÖLGEYİ BEGONİT TAŞLARLA MODERN BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTURACAĞIZ”

Sıcak asfalt çalışmalarının ardından 7 bin metrekarelik alandan oluşan bölgeyi dekoratif begonit taşlarla modern ve şık bir görünüme kavuşturacaklarını ifade eden Başkan Kibar, “Topaloğlu mevkiinde uzun süren altyapı çalışmaları nedeniyle vatandaşlarımızı çok yorduk. Bu süreçte vatandaşlarımıza göstermiş olduğunuz sabır ve anlayışları için teşekkür ediyorum. Fatsamızda her bir çalışmanın destekçisi ve takipçisi olan memleketimiz için hizmetlerini eksik etmeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’e şükranlarımı sunuyorum. Rabbim nasip ettiği sürece, halkımız için yeni eserler ve hizmetler üretmeye, şehrimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamaya, yeni hayaller kurmaya ve hayallerimizi birlikte gerçekleştirmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : HER, ŞEY, DAHA, GÜZEL, BİR, FATSA, İÇİN

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız