HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
29 Mayıs 2022 Pazar Saat: 16:30

DERVİŞOĞLU, ORDU’NUN ALTINI ÜSTÜNE ÇEVİRDİ

İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, 3 günlük Ordu programında gerçekleştirdiği ilçe ziyaretlerinde Ordu’nun altını üstüne çevirdi.
DERVİŞOĞLU, ORDU’NUN ALTINI ÜSTÜNE ÇEVİRDİ

İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, 3 günlük Ordu programında gerçekleştirdiği ilçe ziyaretlerinde Ordu’nun altını üstüne çevirdi. 3 gün içerisinde memleketi Ordu’da adım atmadık yer bırakmayan Dervişoğlu, memleketinde bulunmak ve hemşerileriyle bir arada bulunmaktan oldukça gurur duyduğunu söyledi.

Son olarak Ünye ilçesindeki Şehitler Anıtı önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, memleketinde bulunmaktan dolayı gurur duyduğunu söyleyen Dervişoğlu, üç günlük programın oldukça verimli geçtiğini ifade ederek Ordu’nun bütün sorunlarına yerinde tanık olduğunu ve bunun içinde çözüm arayışlarına başlayacaklarını ifade etti.

Dervişoğlu, ayrıca problemleri yerinde tespit etmek ve çözüm önerilerini ortak akılla belirlemek üzere bütün Anadolu'yu il il, ilçe ilçe dolaştıklarını belirterek İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in de her gün bir yerde olduğunu ve olmaya da devam edeceklerini söyledi.

Partisinin kurmaylarının da her gün başka yerlerde partileriyle ilgili çalışmaları devam ettirdiklerini sözlerine ekleyen Dervişoğlu, Ordu'nun problemleri bulunduğunu, bunun en önemlisinin de çevre sorunları ve imar planı uygulamalarıyla ilgili olduğuna dikkat çekti.

Ünye’de, esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinleyen Dervişoğlu, vatandaşlarla da sohbet etti. Gölköy, Aybastı ve Kabataş ilçelerine de giden Dervişoğlu, bu ilçelerde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Dervişoğlu’nun ilçe programlarına partisinin il başkanı Ekrem Şentürk’ün yanı sıra teşkilatlardan sorumlu il başkan yardımcısı Şemsettin Şahin ve İlçe Başkanları ile partililer eşlik etti.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız