HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
29 Mayıs 2022 Pazar Saat: 16:33

ŞANLITÜRK’TEN ORDUSİAD’A TEŞEKKÜR

ORDUSİAD’ın her ay geleneksel olarak yapmış olduğu, iş geliştirme yemekli toplantısı yeni hizmete giren Ramada Plaza By Wyndham Ordu Otelinde gerçekleştirildi.
ŞANLITÜRK’TEN ORDUSİAD’A TEŞEKKÜR

ORDUSİAD’ın her ay geleneksel olarak yapmış olduğu, iş geliştirme yemekli toplantısı yeni hizmete giren Ramada Plaza By Wyndham Ordu Otelinde gerçekleştirildi.

Ordu Sanayici ve İşadamları Derneği (ORDUSİAD)’ın ev sahipliğinde, Prof. Dr. Volkan Demir sunumuyla; Aile Şirketlerinde Kurumsallık ve Finansal Okuyuculuk konulu Panel düzenlendi.

Ordu’da aile şirketlerinin önemine ve devamlılığına dikkat çekilen toplantıda Kurumsallaşmanın ve finansal okuyuculuğunda yaygınlaşması gerektiği savunuldu.

Yeni hizmete giren Ramada Plaza By Wyndham Ordu Oteli Yönetim Kurulu Başkanı Naci Şanlıtürk, ise toplantının ardından sosyal medya hesabından yaptığı değerlendirmede; “ORDUSİAD’ın her ay geleneksel olarak yapmış olduğu, iş geliştirme yemekli toplantısı bizim ev sahipliğimizde gerçekleşti. Yemeğe katılan başta değerli hocamız Prof.Dr.Volkan Demir ve tüm üyelerimize teşekkür ediyorum.

Verdiği değerli bilgiler için kıymetli hocamıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yeni iş yerimiz olan Ramada Plaza By Wyndham Ordu Otelimize değerli hediyeleri için; Ordusiad Yönetim Kurulu Başkanımız Kadir Engin Bey’e ayrıca da teşekkür ediyorum.

Yeni Otelimizin İlimize ve Ordu Turizmine hayırlı olmasını temenni ediyorum. Rabbim bol bereketli kazançlar nasip etsin” dedi.

Ordu turizmine önemli bir değer katan Ramada Plaza By Wyndham Ordu Oteli 113 odalı, 240 yataklı, içerisinde yüzme havuzu, hamam, sauna, fitness, 120 araçlık otopark, kafe ve restoranıyla beş yıldızlı olacak olan otelde ayrıca 550 kişilik yemek yeme düzeninde balo salonu, 120 kişilik 2 adet toplantı salonu, 70 kişilik bir toplantı salonu ve 20 kişilik te küçük bir toplantı salonu mevcut.

 

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız