HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
6 Haziran 2022 Pazartesi Saat: 15:48

TORUN: 6’LI MASA ADAYINI ÇIKARACAKTIR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, Haziran 2023’de yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde, 6lı masanın cumhurbaşkanı adayını elbette çıkaracağını söyl
TORUN: 6’LI MASA ADAYINI ÇIKARACAKTIR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, Haziran 2023’de yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde, 6'lı masanın cumhurbaşkanı adayını elbette çıkaracağını söyledi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, partisinin il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Torun; "Adayımız, Türk milletinin iradesini alarak, güvenini kazanarak mutlaka göreve gelecektir. “Elbette 6'lı masa adayını çıkaracaktır. Türk milletinin iradesini alarak, güvenini kazanarak mutlaka göreve gelecektir. Bundan hiç kimsenin endişesi olmasın. Yolumuza emin adımlarla yürüyoruz. Türkiye'yi kucaklayacak, hiç kimseyi ötekileştirmeyecek, bu ülkede barışı, huzuru, refahı sağlayacak bir adayımızı mutlaka açıklayacağız" dedi.

Fındık için 7 Haziran’da TBMM'de fındıkla ilgili bir önergelerinin olacağını duyuran Torun, gündeme getirilecek bu önergeyle fındıkla ilgili çok önemli açıklamaları ve tespitleri iletmiş olacaklarını belirtti.

Bugün de 3600 ek göstergeye yönelik bir açıklama beklediklerini dile getiren Torun; "Her seçim döneminde vadedildi. Her seçim döneminde söz verildi. Biz bununla ilgili kanun teklifi verdik, bununla ilgili bir sürü önerge verdik. Ama şimdi görüyor ki halk nezdinde bir karşılığı kalmadı, acaba ne yaparım da ben bu karşılığı artırırım çabası içerisinde" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 3600 ek göstergeyi çıkarmasının çok önemli ve kıymetli olduğunu sözlerine ekleyen Torun, “Bunu keşke bu noktaya gelene kadar değil, daha önceden bu mağduriyeti engelleyebilseydiniz. Bizim geçmişte yaptığımız taleplerimizi, bu konuda açıkça ifade ettiğimiz mağduriyeti görebilseydiniz de bunu yerine getirseydiniz. Bunu bir seçim yatırımı olarak yapmasaydınız" şeklinde konuştu.

Öte yandan CHP Ordu İl Başkanı Atila Şahin de partisinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun perşembe günü Ordu'da olacağını söyledi.

 

Anahtar Kelimeler : TORUN:, 6’LI, MASA, ADAYINI, ÇIKARACAKTIR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız