HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
5 Ocak 2017 Perşembe Saat: 08:19

ACİL DURUM TATBİKATLARI DEVAM EDİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesinin kendi yerleşkelerine yönelik sürdürdüğü acil durum tatbikatları devam ediyor. Afet ve acil durumlara karşı hazırlıklı olmak amacıyla düzenlenen tatbikatın gerçekleştirildiği yer ise bu kez OBBKT hizmet b
ACİL DURUM TATBİKATLARI DEVAM EDİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesinin kendi yerleşkelerine yönelik sürdürdüğü acil durum tatbikatları devam ediyor. Afet ve acil durumlara karşı hazırlıklı olmak amacıyla düzenlenen tatbikatın gerçekleştirildiği yer ise bu kez OBBKT hizmet binasıydı.

 

 Büyükşehir Belediyesi, tüm yerleşkelerinde bulunan hizmet binalarını afet ve acil durumlara karşı hazırlıyor. İtfaiye Dairesi Başkanlığınca düzenlenen tatbikatlarla doğal afetlere, sınai kazalara, yangınlara, sabotajlara, savaşlara ve terör olaylarının ortaya çıkardığı tehlike ve tehditlere karşı çalışanların bilinçlendirilmesi amaçlanıyor. Yaşanabilecek her türlü olası acil durumlara karşı hazırlıklı olmak için düzenlenen eğitimlerde, çalışanların ve kurumun en az zararla mevcut durumu atlatması hedefleniyor.

 

 Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığına bağlı OBBKT hizmet binasında da yaygın tatbikatı düzenlendi. Eğitim ve tatbikatta olağanüstü durumlarda alınacak tedbir ve oluşturulacak ekiplere, acil çıkışları gösterir levha uygulamaları gibi fiziki altyapı çalışmaları ve devamında ise çalışan personele acil durum eğitimi verildi. Yapılan bu hazırlıkların ve alınan eğitimlerin pekiştirilmesi için de acil durum tatbikatı ve yangın söndürme uygulaması gerçekleştirildi. (Ordu Yeni Haber)

 

 

 

Anahtar Kelimeler : ACİL, DURUM, TATBİKATLARI, DEVAM, EDİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız