HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
12 Haziran 2022 Pazar Saat: 17:07

ORDU, ŞEHİDİNİ BAĞRINA BASTI

Irak’ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit Harekatında bölücü terör örgütü mensuplarınca yerleştirilen EYP’nin infilak etmesi sonucu şehit olan İs. Uzm. Çvş. Gökhan Demir’in naaşı; Hakkari’de yapılan törenin ardından askeri u
ORDU, ŞEHİDİNİ BAĞRINA BASTI

Irak’ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit Harekatında bölücü terör örgütü mensuplarınca yerleştirilen EYP’nin infilak etmesi sonucu şehit olan İs. Uzm. Çvş. Gökhan Demir’in naaşı; Hakkari’de yapılan törenin ardından askeri uçakla Samsun Çarşamba Havalimanına getirildi. 

 

Şehidimizin naaşı, Çarşamba Havalimanında Vali Tuncay Sonel, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ve diğer protokol mensupları tarafından yapılan karşılamanın ardından Ünye Cumhuriyet Meydanı’na intikal ettirildi.

 

Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda, Şehidimiz için tören yapıldı ve cenaze namazı kılındı. Şehidimizin naaşı, cenaze töreni ve kılınan cenaze namazının ardından, Ünye ilçesini İnkur Mahallesi mezarlığına defin edildi.

 

Ordu Valisi Tuncay Sonel ise yaptığı açıklamada; "Pençe-Kilit Harekatında K. Irak'ta alçak bölücü terör örgütlerince yerleştirilen EYP'nin infilak etmesiyle şehit olan Ordu Ünyeli Uzman Çavuş Gökhan Demir evladımıza Allah'tan rahmet; ailesine, sevdiklerine, milletimize sabır ve baş sağlığı dileriz. Mekanı cennet olsun" dedi.

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler ise şehit olan Demir'e Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabırlar diledi. Güler; "Mekanı cennet olsun. Milletimizin başı sağ olsun" diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : ORDU, ŞEHİDİNİ, BAĞRINA, BASTI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız