HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
20 Haziran 2022 Pazartesi Saat: 12:10

DEVA’DA TÜRKMEN DÖNEMİ

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Ordu İl Başkanı Ercan Öktenay’ın istifası sonrası boşalan İl Başkanlığına Erkan Türkmen atandı. Ali Babacan’ın Genel Başkanlığını yaptığı Demokrasi ve Atılım Partisi Partisi Ordu İl Başk
DEVA’DA TÜRKMEN DÖNEMİ

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Ordu İl Başkanı Ercan Öktenay’ın istifası sonrası boşalan İl Başkanlığına Erkan Türkmen atandı.

Ali Babacan’ın Genel Başkanlığını yaptığı Demokrasi ve Atılım Partisi Partisi Ordu İl Başkanı Ercan Öktenay görevinden istifa etti.

DEVA İl Başkanı Ercan Öktenay, Genel Merkezle yaşadığı iletişim kopukluğu gerekçesiyle İl Başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı.

 

Öktenay’ın yaptığı istifa açıklaması şöyle; “Demokrasi ve Atılım Partisi Ordu İl Başkanlığına atandığımdan bugüne, 10 ilçe başkanı atanmış 8 ilçe kongresi yapılmış, Ordu il nüfusunun yüzde 80’inden fazlasında teşkilat oluşturulmuş, il yönetimi ve 9. ilçe yönetimi kurularak, kongre yapmaya hazır haline gelmiştir.

 

İl kongresi için genel merkezden tarih istenmiş ve uzun süre geçmesine rağmen tarih verilmemiş ve herhangi bir açıklama da yapılmamıştır. Bu ve benzeri durumlar bizlerin çalışma azmini düşürmekte, teşkilatı diri tutmamızı zorlaştırmakta ve çalışma anlayışımızla uyuşamamaktadır. Bu durumda İl başkanlığı çalışmalarımı yürütemeyeceğim için, genel merkez ile görüşerek il başkanlığından ayrılma kararı almış bulunmaktayım. Bu süre içinde bana destek olan bütün arkadaşlara sonuz teşekkür ediyorum. “

 

Yeni İl Başkanı Erkan Türkmen

 

Öktenay’ın istifası sonrası kıs süre içinde Ordulu İşletmeci-İşinsanı Erkan Türkmen DEVA İl Başkanı olarak atandı. Türkmen’e Genel Merkez’den DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın imzasıyla Ordu İl Başkanlığın atandığına ilişkin yazılı vesikası tebliğ edildi.

Erkan Türkmen’in siyasetçi bir aileden geldiği, Anavatan Partisi eski Ordu İl Başkanı Sabri Türkmen’in oğlu olduğu, babasının İl Başkanlığı döneminde partinin gençlik kollarında aktif siyaset yaptığı öğrenildi.

Altınordu ilçesinde İşletmeci-İşinsanı olarak faaliyet yürüten Erkan Türkmen evli ve iki çocuk sahibi.

 

Anahtar Kelimeler : DEVA’DA, TÜRKMEN, DÖNEMİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız