HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
2 Ağustos 2022 Salı Saat: 13:36

ÇBS ONALTIS BOYA ORDU’DA

Evinizin, işyerinizin dekorasyonunda, geniş renk ve çeşit seçenekleriyle keyifle kullanacağınız boyaları üreten ÇBS ONALTIS boya, Ordu Bayiliğini açtı. Türkiye’nin hemen her ilinde ve Kuzey Kıbrıs’ta, 50’i yıldan fazladır hizmet v
ÇBS ONALTIS BOYA ORDU’DA

Evinizin, işyerinizin dekorasyonunda, geniş renk ve çeşit seçenekleriyle keyifle kullanacağınız boyaları üreten ÇBS ONALTIS boya, Ordu Bayiliğini açtı. Türkiye’nin hemen her ilinde ve Kuzey Kıbrıs’ta, 50’i yıldan fazladır hizmet veren ÇBS ONALTIS Boyanın Ordu Bayiliğini ise NANOTERHM İnşaat & Yalıtım firması sahibi Şenol Yılmaz aldı.

Binalarda kullanılan iç ve dış cephe boyalarında sektörün en önemli markalarından olan ÇBS ONALTIS Boyayı, Ordu’ya kazandırmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Şenol Yılmaz, ısı yalıtımı ve mantolamanın da önemine dikkat çekti.

Şenol Yılmaz, bu aylarda ısı yalıtımı ve mantolama sezonunun süratle devam ettiğine dikkat çekerek önemli uyarı ve açıklamalarda bulundu.

Yılmaz; “Binalarda ısıtma ve soğutma için harcanan enerjide yarı yarıya tasarruf mümkün. Ordu’da konutlarımızın yüzde 70’ten fazlasında ısı yalıtımı bulunmuyor. Isıtma ve soğutma amaçlı harcanan enerjide yarı yarıya tasarruf sağlamanın yolu yaşadığımız binalara ısı yalıtımı uygulaması yaptırmaktan geçiyor. Özellikle  yükselen enerji faturaları karşısında  ısı yalıtımı tüketicilerin kurtarıcısı olarak karşımıza çıkıyor” dedi.

SICAKLIĞI ARTIRMAK YERİNE ISIYI KORUYUN

Ordu’da ve hatta Türkiye’de enerji tasarrufu denilince akıllara enerjiyi az kullanmanın geldiğine dikkat çeken Şenol Yılmaz, şunları kaydetti:

“Bu konuda yanlış bir algı mevcut, tüketiciler daha az enerji kullanıp, yaşam alanlarında sağlıksız bir iklimlendirmeye maruz kalıyorlar. Bunun aksine yapılması gereken daha az enerji tüketerek daha yüksek konfor koşullarını sağlamak olmalı.

Ev içindeki ısıyı ideal seviyede sabit tutmak için sıcaklığı artırmak yerine evdeki ısıyı daha dengeli ve homojen korumak gerekiyor. Isı yalıtımıyla kışın sıcak havanın dışarı çıkmasını, yazın ise sıcak havanın içeri girmesini engelleyebilirsiniz” diye konuştu.

Yılmaz, ısı yalıtımının başlıca yararlarını da şöyle aktardı; “Isı kaybını minimuma indirerek, evinizin yazın serin, kışın sıcak kalmasını sağlar. Evinizin bölümleri arasında dengeli oda sıcaklıkları yaratır. Yaşadığınız mekânın daha sağlıklı ve konforlu olmasına yardımcı olur.

Hem kendi ekonominize hem de ülke ekonomisine katkı sağlar. Binalarda küf ve mantar oluşumunun önüne geçer. Dış cephede estetik bir görüntü elde edilir. Binaları dış etkenlerden koruyarak; onarım masraflarını düşürür. Binaların beton içindeki demirlerinin paslanmasını önleyerek depreme karşı daha dayanıklı olmasını sağlar. Yakıt tüketimini azaltarak çevre kirliliği ve küresel ısınmaya karşı pozitif yönde etkisi bulunur.”

 

 

Anahtar Kelimeler : ÇBS, ONALTIS, BOYA, ORDU’DA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız