HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
9 Eylül 2022 Cuma Saat: 14:22

ŞENTÜRK: "HALK BİZE, BİZ DE HALKA KAVUŞACAĞIZ!"

  İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk, yerel gündemle ilgili açıklamada bulundu. Seçim çalışmalarının son sürat devam ettiğini ve Orduda İYİ Partinin büyük bir ivme kazandığını belirten Başkan Şentürk, Üye kayıtlarınd
ŞENTÜRK: "HALK BİZE, BİZ DE HALKA KAVUŞACAĞIZ!"


 

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk, yerel gündemle ilgili açıklamada bulundu. Seçim çalışmalarının son sürat devam ettiğini ve Ordu'da İYİ Parti'nin büyük bir ivme kazandığını belirten Başkan Şentürk, "Üye kayıtlarındaki artış günbegün devam ediyor, Ordu İYİ Parti ile yoluna devam ediyor" dedi.

2023 seçimlerine aylar kala İYİ Parti Ordu İl Teşkilatı ve İl Başkanı Şentürk dur durak demeden hane ve esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Öte yandan stant ve üye kayıtlarına da ağırlık veren Ordu İl Başkanlığı Ordu'da büyük bir ivme kazanıyor. Geçtiğimiz gün İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in önderliğinde il  başkanlarıyla bir araya gelen Başkan Şentürk, dün de makamında yeni üye kayıtlarını almaya devam etti.

Seçimlerde İYİ Parti'yi Ordu'da birinci parti yapacaklarını ifade eden Başkan Şentürk," Seçim çalışmalarımız devam ediyor. Hane ziyaretleri gerçekleştiriyoruz, esnafla iç içeyiz. Bir yandan yeni üye kayıtları alıyoruz. Öyle ki bugün Hasan Yılmaz kardeşimiz geldi, üye olmak istediğini beyan etti. Ben de İYİ Parti'nin ideolojisinden, vaatlerinden bahsettim, yerel ve ülke gündemi ile ilgili istişarelerde bulunduk ve İYİ Parti bir kişi daha kazandı.

Geçtiğimiz günde Sayın Akşener ile birlikteydik. Ordu'daki çalışmalar hakkında konuştuk. Çok verimli bir toplantı oldu. Bizler bu ülkenin refahı, huzuru için çalışıyoruz. Eminim ki halk bunu görecek ve ilk seçimde iktidar olacağız. Halk bize, biz halka kavuşacağız" şeklinde konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : ŞENTÜRK:, "HALK, BİZE, BİZ, DE, HALKA, KAVUŞACAĞIZ!"

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız