HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
19 Eylül 2022 Pazartesi Saat: 14:25

BEKTAŞ: PAZAR YERİ İÇİN ÇALIŞMALAR HIZLANDIRILSIN

ÖZEL HABER Yenimahalle’de kurulacak olan semt pazarı için Yenimahalle Muhtarı Elvan Bektaş, önemli açıklamalarda bulundu. Eski otog
BEKTAŞ: PAZAR YERİ İÇİN ÇALIŞMALAR HIZLANDIRILSIN


ÖZEL HABER

Yenimahalle’de kurulacak olan semt pazarı için Yenimahalle Muhtarı Elvan Bektaş, önemli açıklamalarda bulundu.

Eski otogar mevkisi ve Öğretmenler Sitesi arasına kurulacak olan semt pazarının bir an önce faaliyete geçmesi gerektiğini belirten Muhtar Bektaş; “Yenimahalle semt pazarımız uzun zamandır kapalı. Altınordu Belediyemiz çevresinde yapılan çevre düzenlemeleri nedeniyle kapanan semt pazarımız için Belediye Meclisinden çıkan karar ile eski otogar mevkisi ve Öğretmenler Sitesi arasına kurulacağını öğrenmiş bulunmaktayız.

Bildiğiniz üzere bu Pazar yerimiz aynı zamanda dört mahalleye birlikte hizmet vermektedir. Başta Yenimahalle olmak üzere Bahçelievler, Subaşı ve Şahincili mahalleleri de Pazar ihtiyaçlarını hep buradan karşılıyor. Şimdi Şirinevlere gitmek zorunda kalan bu vatandaşlarımızın mağduriyetlerini gidermek için çalışmaların hızlandırılmasını bekliyoruz” dedi.

Muhtar Bektaş, gazetemize yaptığı açıklamada şöyle devam etti; “Normal semt pazarımız sadece Cumartesi günleri hizmet veriyordu. Burada aynı zamanda halka açık köy pazarımız da mevcuttu. Yeni kurulacak olan pazarımızın haftada bir gün, köy pazarımızın da her gün açık kalmasını istiyoruz. Yine bu Pazar yerimizin yazlık ve kışlık olarak modernize bir şekilde yılın her günü hizmet verebilecek kapasitede olmasını bekliyoruz.

Gördüğünüz gibi İsmetpaşa caddemizde köylü kadınlarımız ve diğer pazarcı esnaflarımız ekmek parası kazanmak için mahalleyi işgal altına almak mecburiyetinde kaldılar. İnsanları buradan kurtarıp yeni mekanlarına almakta fayda görüyoruz.

Ayrıca İsmetpaşa caddemizin de yolu malum. Bu caddemizin de tıpkı Sırrıpaşa mahallesine yapılan çalışma gibi yeniden revize edilmesini bekliyoruz. Parke taşlı alandan tamamen kurtulmak istiyoruz. Bu sayede Yenimahallemizin daha konforlu bir alana dönüşeceği kanaatindeyiz. İlgili ve yetkililerden bu talebimiz için duyarlılık bekliyoruz” diye konuştu. (HABER: SEMRA GENÇOSMANOĞLU)


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız