HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
22 Eylül 2022 Perşembe Saat: 13:28

ZANLILAR TUTUKLANDI

  Ünye’de gerçekleşen silahla yaralama zanlıları yakalanarak çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Ordu ili Ünye İlçesinde gerçekleşen Silahla Yaralama olayıyla ilgili olarak yürütülen soruşturmada kapsamında, Olayı gerçekleşti
ZANLILAR TUTUKLANDI


 

Ünye’de gerçekleşen silahla yaralama zanlıları yakalanarak çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Ordu ili Ünye İlçesinde gerçekleşen "Silahla Yaralama" olayıyla ilgili olarak yürütülen soruşturmada kapsamında, Olayı gerçekleştiren C.K. ve E.A. isimli şüpheliler kaçarken il dışında yakalanmış, Ö.Ç isimli şüpheli şahıs Altınordu ilçesinde saklandığı evde yakalanmış, devam eden çalışmalar neticesinde olayı gerçekleştiren şahıslara yer temin eden ve silah temin eden şahıslara yönelik Ünye Cumhuriyet Başsavcılığından alınan arama ve gözaltı kararına istinaden E.Ö, Y.A.P, Y.Y.B, S.S ve S.Ö isimli şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı.

Yapılan aramalarda; 1 adet M16 tüfek 5 adet tabanca, 154 adet değişik ebatlarda fişek, 3 adet M16 tüfek şarjörü, 1 adet Kalaşnikof tüfek şarjörü, 7 adet tabanca şarjörü ele geçirildi.

 

Öte yandan adliyeye sevk edilen 8 şüpheliden, C.K, Ö.Ç, E.A, S.S ve S.Ö isimli şahıslar tutuklanırken E.Ö, Y.A.P ve Y.Y.B isimli şahıslar adli kontrol kararı verildi.

 

 

Anahtar Kelimeler : ZANLILAR, TUTUKLANDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız