HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
6 Ekim 2022 Perşembe Saat: 14:41

BAŞKAN GÜLER’DEN KANDİL MESAJI

  Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Mevlid Kandili münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Tüm insanlığa rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (sallallâhu aleyhi ve sellem) dünyaya teşrifleri
BAŞKAN GÜLER’DEN KANDİL MESAJI


 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Mevlid Kandili münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Tüm insanlığa rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (sallallâhu aleyhi ve sellem) dünyaya teşriflerinin yıl dönümünü idrak etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Güler, Mevlid Kandili'nin tüm insanlık için sağlık ve esenlik getirmesini diledi.

Başkan Güler, mesajında şu ifadelere yer verdi: “İnsanlığa rahmet olarak gönderilen sevgili Peygamberimizin doğumu vesilesiyle kutladığımız Mevlid Kandili’ni tüm İslam âlemi olarak sevinçle karşılıyoruz.

Bütün insanlığa rahmet elçisi olarak gönderilen ve insanların en hayırlısı olan Peygamber Efendimiz’in yeryüzünü şereflendirmeleri insanlık tarihinin en müstesna en önemli hadiselerinden biridir.

Dinimizin emirlerini insanlığa ulaştıran, gerek hayat tarzı gerekse söz ve düşünceleriyle yaratılış ve var oluşun sırrını anlamaya, bilgi, inanç ve selâmete çağıran Peygamberimiz, bütün ahlâki güzellikleri yaşayarak öğütleyen örnek bir kişidir.

Mevlid Kandili, Peygamberimizin yaşayışını, hadis-i şeriflerini yeniden hatırlamak için bir fırsat, İslam'ı müjdeleyen rahmet elçisi sevgili Peygamberimizin engin hoşgörüsünü, merhametini, güzel ahlakını, yol gösterici öğütlerini anlama ve bu anlayışla yenilenme zamanıdır.

Bu nedenle toplumsal huzurun, barışın, birlik ve beraberliğin tesisini sağlayan böyle eşsiz fırsatları en iyi şekilde değerlendirmeliyiz.

Bu vesileyle Mevlid Kandili’nin, başta Ordu’muz, ülkemiz ve tüm İslam âleminin huzur, sağlık ve mutluluğuna vesile olmasını yüce Allah'tan niyaz eder, bu mübarek gecenin bütün insanlığa hayırlar getirmesini temenni ederim.”

 

Anahtar Kelimeler : BAŞKAN, GÜLER’DEN, KANDİL, MESAJI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız