HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Ocak 2017 Çarşamba Saat: 10:34

KADINLAR LOKALİ KADINLARI MUTLU EDİYOR

Fatsa Belediyesi ve Elif Sosyal Yardımlaşma Derneği (ELİFDER) işbirliğiyle oluşturulan Kadınlar Lokali verdiği hizmetle Fatsalı kadınları mutlu ediyor.
KADINLAR LOKALİ KADINLARI MUTLU EDİYOR

 

Fatsa Belediyesi ve Elif Sosyal Yardımlaşma Derneği (ELİFDER) işbirliğiyle oluşturulan Kadınlar Lokali verdiği hizmetle Fatsalı kadınları mutlu ediyor.

Pazartesi pazarı ve Kadınlar pazarının olduğu mevkide kurulan Kadınlar Lokali, hem esnaf kadınların ihtiyaçlarına cevap veriyor, hem de çevredeki kadınların Sosyalleşmesine katkıda bulunuyor. Yaşlısı, genci birçok kadın abdestlerini alıp namaz kılabilecek çay ve kahvesini içip sohbet edebilecek ve aynı zamanda çocuklu kadınların çocuklarının ihtiyaçlarını giderebileceği alanların mevcut olduğu Kadınlar Lokalinde Perşembe günleri de müftülükten görevli hoca eşliğinde Kuranı Kerim Meal sohbetleri yapılıyor.

  Yaşadıkları memnuniyeti dualar ederek dile getiren Fatsalı kadınlar; “ Burada olmaktan çok memnunuz. Burası bizler için bulunmaz bir velinimet, abdestimizi alıyoruz, namazımızı kılıyoruz, çayımızı içiyoruz, ısınıyoruz çok şükür çok mutluyuz. Eskiden Kadınlar Lokalimiz yokken namaz bile kılamıyorduk. Perşembe günleri ayrıca müftülükten görevli hoca eşliğinde Kuranı Kerim Meal sohbetleri yapıyoruz. Burada yeni arkadaşlarla tanışıp kaynaşıyoruz. Bazen yiyecek getiriyoruz, çayımız buradan ücretsiz. Hep birlikte yiyip sohbetler ediyoruz. Burada görev yapan kızımız, arkadaşımız Zümra hanım var, oda sağ olsun güler yüzü hiç eksik olmaz. Her birimize yardımcı olur. Tertemiz mutfağı, mescidi her yeri mis gibi. Rabim Yapanlardan razı olsun, onlara sürekli dualar ediyoruz. Rabbim bu dünyadan göçtüklerinde mekânlarını cennet eylesin. Rabbim tuttuklarını altın eylesin” dediler

 Fatsa Belediyesi Kadınlar Lokali’nde çalışmaktan dolayı yaşadığı memnuniyeti dile getiren  görevli  Zümra Yerebasmaz ise; “Bayanlarla olmak onların hayır duasını almak, Başkanlarımız, Devletimiz adına onları mutlu etmek beni çok mutlu ediyor. Bayanlarımız geliyorlar soğuk havalar da ısınıyorlar. İşlerini dönüşümlü olarak eşlerine bırakıp, gelip burada çaylarını içip ısınıyorlar. Burada birbirleriyle arkadaş olup sohbet ediyorlar. Ayrıca pazartesi günü haricinde buranın sıcaklığını duyup mahalleden gelen bayanlarımız da oluyor. Kadınlarımız evlerinden malzeme getirip burada kahvaltı yapıyorlar,Çayı da biz ikram ediyoruz. Birlikte sohbet, muhabbet bir nevi psikolojik terapi gibi oluyor. Perşembe günleri de sohbetimiz var müftülükten hocamız geliyor. Allah razı olsun. Hanımlar çok memnun birlikte güzel vakitler geçiriyoruz. Pazara geldikleri zaman bayanım diyelim ki bebeği var, hemen buraya gelip emziriyorlar çünkü bebek emzirme odamız var. Pazara gelen Yorulmuş oluyor taşıdıklarından dolayı yorgun düşüp buraya gelip dinlenebiliyor.

Bebek emzirme odası, mescit, lavabo, abdesthane, mutfak, oturma salonumuz burada mevcut. Mutfağımızda biz çay ve kahve ikramında bulunuyoruz. Çay ve kahveden ücret almıyoruz. Devletimizin ikramı, hizmet olarak sunuyoruz. Başta Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz ve Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Büyük bir hizmet. Rabbim Razı olsun” dedi.

 

 

Anahtar Kelimeler : KADINLAR, LOKALİ, KADINLARI, MUTLU, EDİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız