HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
14 Ekim 2022 Cuma Saat: 12:58

“HALK İÇİN HAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk, başkanlığında aylık İl Yönetim Kurulu toplantısı düzenlendi. Ordu ili için birçok yeni kararlar alındığını belirten Başkan Şentürk:" Ordu'da da, tüm Türkiye'de de oyumuzu
“HALK İÇİN HAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”


İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk, başkanlığında aylık İl Yönetim Kurulu toplantısı düzenlendi. Ordu ili için birçok yeni kararlar alındığını belirten Başkan Şentürk:" Ordu'da da, tüm Türkiye'de de oyumuzu arttırarak geliyoruz. "dedi.

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Şentürk, il yönetim kurulu ile dün aylık il yönetim kurulu toplantısı düzenledi. Toplantının gündeminde
Kongre süreçleri, 5. Yıl kuruluş yıl dönümü, çalışmalar,  soru ve öneriler vardı. Toplantının ardından açıklamada bulunan Başkan Şentürk, birçok yeniliğin Ordu'yu beklediğini ifade ederek;" İl ve ilçe teşkilatları olarak seçime dur durak demeden çalışıyoruz. Dün de aylık il yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. Yönetim kuruluyla uzun uzadıya konuştuk. Görüş alışverişinde bulunduk. Kongrelerin gidişatından bahsettik.  Seçim çalışmaları hakkında istişarelerde bulunduk. Oylarımız artıyor, bu da bizi onure ve motive ediyor.


"HALKIMIZ YÖNETİMİ İŞİN EHLİNE TESLİM EDECEK"

İYİ Parti her zaman halkı ve hakkı, adaleti düşünen bir parti oldu. Bunun neticesinde de 5. Yılımıza girdik. 5 yıldır halkımız için çalışıyor. Halkımıza en iyi hizmeti sunmak için çabalıyoruz. Biliyoruz ki ilk seçimde halkımız Türkiye'yi işin ehli olan bizlere emanet edecek. Ve biz de halkımıza İYİ hizmetler verecek, muasır seviyelere, en iyilere, hakkettiği yere çıkartacağız. "dedi.

 

 

Anahtar Kelimeler : “HALK, İÇİN, HAK, ÇALIŞIYORUZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız