HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
28 Ekim 2022 Cuma Saat: 11:21

“ATATÜRK’Ü SAYGI VE MİNNETLE ANIYORUM”

AKP Ordu İl Başkanı Halit Tomakin 29 Ekim Cumhuriyet bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı, Başkan Tomakin mesajında şu ifadelere yer verdi:
“ATATÜRK’Ü SAYGI VE MİNNETLE ANIYORUM”

AKP Ordu İl Başkanı Halit Tomakin 29 Ekim Cumhuriyet bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı, Başkan Tomakin mesajında şu ifadelere yer verdi:  “ Bir medeniyetin çöküşü bir güneşin doğuşunu müjdelemiş, bir millet yok oldu, bitti, tükendi denilirken, enkazdan, 29 Ekim 1923 ‘de Mustafa Kemal Atatürk Liderliğinde ufku muasır medeniyete bakan yepyeni bir Cumhuriyet kurulmuştur. Cumhuriyetin kazanımları bizim vazgeçilmezimizdir diyen Başkan Tomakin, 99 yıllık Cumhuriyetimizin bilgi ve birikimine hep birlikte sahip çıkmalıyız.

Şimdi Türkiye yepyeni bir ikinci Yüzyıla hazırlanıyor, hiç kimsenin şüphesi olmasın ikinci yüzyıl Dünya’da Türkiye yüzyılı olacaktır.  20 yıldır iktidarda olan AK PARTİ Dünya Lideri Recep Tayyip Erdoğan Liderliğinde muasır medeniyet seviyesini yakalamak için can hıraş çalışmış, devrim niteliğindeki hizmetleri Türk milletine armağan etmiştir. Gayemiz Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün muasır medeniyetini yakalamaktır. AK PARTİ döneminde parmakla gösterilen icraatları anlatmaya sayfalar yetmez, 2023’de, 2071 ‘ de büyük ve yeni Türkiye hedefimiz. Muasır medeniyet demektir. İdeallerimizden vaz geçmeyeceğiz, bizi birbirimize düşürmek isteyenlere cevabımız, 1000 yıldır bu topraklarda Kürt’ü, Türk’ü, Çerkez’i, Laz’ı, Alevi’si, Sünni’si ile kardeşçe yaşamaya devam ederek göstereceğiz, milli birliğimizi ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere yeni Türkiye’de fırsat vermeyeceğiz, Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan,’ın "Cumhuriyetimizin yüzüncü yaşını, sıradan yıl dönümü kutlamasının çok ötesine geçen 'Türkiye Yüzyılı' atılımıyla karşılamaya hazırlanıyoruz. Türkiye Yüzyılı vizyonu ile asırlık hamleler hayata geçecek, hayallerimiz İnşallah bir ,bir gerçek olacak dediğini hatırlatarak, bugün Cumhurbaşkanımız tarafından açıklanacak olan Türkiye Yüzyılı vizyon belgesinde buna hep birlikte şahit olacağız. Cumhuriyeti bize armağan eden başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyor, ilelebet payidar olacak Cumhuriyetimizin 99. Yılını en içten dileklerimle kutluyorum “.

 

 

Anahtar Kelimeler : “ATATÜRK’Ü, SAYGI, VE, MİNNETLE, ANIYORUM”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız