HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
30 Ekim 2022 Pazar Saat: 14:45

REKTÖRDEN İŞADAMLARINA OKUL ÇAĞRISI

Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, “Üniversitemize bağlı olan Aybastı Meslek Yüksekokulu açık. Bir okul binası ve özellikle kız öğrencilerimiz kalabileceği bir yurt hayata geçirildiğinde hemen gereğini yaparız. Aybast
REKTÖRDEN İŞADAMLARINA OKUL ÇAĞRISI

Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, “Üniversitemize bağlı olan Aybastı Meslek Yüksekokulu açık. Bir okul binası ve özellikle kız öğrencilerimiz kalabileceği bir yurt hayata geçirildiğinde hemen gereğini yaparız. Aybastılı çok iş adamımız var.” dedi.

Ordu Üniversitesi Senato ve Yönetim Kurulu toplantıları Aybastı ilçesi Perşembe Yaylası’nda gerçekleştirildi. Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan ve Aybastı Belediye Başkanı Beytullah Geçtan Aybastı’da eğitim öğretime başlaması planlanan Aybastı Meslek Yüksekokulu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Rektör Prof. Dr. Akdoğan; “Senato ve yönetim kurulu toplantımızı Perşembe Yaylası’nda yaptık. Senato ve Yönetim, üniversitemizin işleyişiyle ilgili kararlar alıyor. Bizler de istedik ki, üniversitemizin okulu olan ilçelerde toplantılar yaparak değerli arkadaşlarımızın o yöreyi ve oralara katkımızın ne olacağını görmeleri için bu tür toplantıları zaman zaman düzenliyoruz.

Üniversitemize bağlı olan Aybastı Meslek Yüksekokulu açık. Bir okul binası ve özellikle kız öğrencilerimiz kalabileceği bir yurt hayata geçirildiğinde hemen gereğini yaparız. Bir üniversitenin kolunu açarken, o üniversiteye yakışır olması da son derece önemli. Aybastılı çok iş adamımız var. İlçemize yakışır bir üniversite binasını yapabilirler” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : REKTÖRDEN, İŞADAMLARINA, OKUL, ÇAĞRISI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız