HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
14 Kasım 2022 Pazartesi Saat: 15:45

19 EYLÜL TARİH OLUYOR

19 Eylül Stadyumu artık tarihe karışıyor. AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, 19 Eylül stadyumunda basın mensuplarıyla birlikte düzenlediği toplantıda, Ordu'ya yapılması planlanan Millet Bahçesi ihalesinin 27 Aralık'ta ya
19 EYLÜL TARİH OLUYOR


 

19 Eylül Stadyumu artık tarihe karışıyor. AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, 19 Eylül stadyumunda basın mensuplarıyla birlikte düzenlediği toplantıda, Ordu'ya yapılması planlanan Millet Bahçesi ihalesinin 27 Aralık'ta yapılacağını duyurdu.

 

Milletvekili Gündoğdu, burada yaptığı basın açıklamasında, Ordu'ya yapılacak ikinci en büyük yatırımlardan biri olan Millet Bahçesinin ihale tarihi ve süreçle ilgili bir araya geldiklerini söyledi.

 

SIKINTILARA RAĞMEN YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDİYOR

Gündoğdu, Ordu Şehir Hastanesi inşaatıyla birlikte kentteki yolların ve çevre yolunun dünyada yaşanan ekonomik sıkıntılara rağmen devam ettiğini anımsatarak bunların yanında Ordu’ya yeni yatırımların kazandırılması için çalışmaların devam ettiğine dikkat çekti.

 

Bu yeni yatırımlardan birisinin ise uzun süredir konuşulan Millet Bahçesi olduğunu kaydeden Gündoğdu, 19 Eylül Stadının yıkılarak Millet Bahçesine dönüştürüleceğini ve 27 Aralık'ta da ihalesinin yapılacağını basın mensupları aracılığıyla kamuoyuna duyurdu.

 

ORDUMUZA HAYIRLI OLSUN

Gündoğdu, yaptığı açıklamada; "İhalenin gerçekleşmesinin ardından hızlı şekilde ocak ayı içerisinde ihale neticelendirilip burada tüm vatandaşlarımızın birlikte vakit geçireceği konforlu bir alan oluşturacağız. Bu alan Ordu'muza hayırlı olsun” dedi.

 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile de görüşme yaptığını sözlerine ekleyen Gündoğdu, proje hakkında detayları da konuşma imkanı bulduğunu aktardı.

 

YIKIM KISA SÜREDE BAŞLAYACAK

Proje kapsamında 19 Eylül Stadı'nın tamamen yıkılacağını belirten Milletvekili Gündoğdu, "Yerini ise tamamen milletimize açık bir hale getireceğiz. Bu alanın bir tarafında camimiz de olacak. Yine içerisinde millet kıraathanesi olacak. Ayrıca gençlerimizin oturacağı alanlar olacak. Stadın yıkılmasına ise kısa sürede başlanacak. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bu projeyi çok yakından takip ediyor" diye konuştu.

 

Gündoğdu, projeden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Vali Tuncay Sonel ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler'e de ayrıca teşekkürlerini sundu.

(Haber: Mehmet KESKİN)

 

Anahtar Kelimeler : 19, EYLÜL, TARİH, OLUYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız