HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
25 Ocak 2017 Çarşamba Saat: 08:33

ALO 185 380 BİN ÇAĞRIYI CEVAPLADI

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, Alo 185 arıza bildirim hattı ile bugüne kadar 380 bin çağrıyı yanıtlayarak vatandaşların sorunlarına cevap verdi.
ALO 185 380 BİN ÇAĞRIYI CEVAPLADI

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, Alo 185 arıza bildirim hattı ile bugüne kadar 380 bin çağrıyı yanıtlayarak vatandaşların sorunlarına cevap verdi.
Ordu’ nun genelinde yaşanan içme suyu ve kanalizasyon alt yapıyla ilgili abonelerin yaşamış olduğu sorun, istek ve taleplerine cevap veren Alo 185 hattı, haftanın 7 günü 24 saat esasına göre vatandaşlardan gelen telefonlara anında cevap vererek sorunları ilgili personellere aktarıyor. Alo 185 servisinde toplam 12 personel ile hizmet veren OSKİ kullanılan bilgisayarlardan, kulaklıklı mikrofona kadar günümüz teknolojisine uygun sistemlerle kurulan çağrı merkezi; sabit hat ve cep telefonlarıyla Ordu il sınırları içerisinde 185 numarası ile aranarak OSKİ Genel Müdürlüğünün sorumluluk sahasına giren konular ile ilgili iletişim kurulabilmektedir.
GELEN ARIZA KAYITLARININ SONUÇLARI VATANDAŞLARIN CEP TELEFONLARINA MESAJ OLARAK İLETİLİYOR
Kurulduğu günden bugüne kadar 380 bin çağrı alan Alo 185 arıza bildirim hattı, gelen ihbarları arıza kaydı oluşturarak ilgili şube müdürü, şef ve ustabaşılarının cep telefonlarına mesaj olarak sorunlar iletilmekte. Yaşanan arıza ya da talebin yapılması sonucunda bildirimde bulunan vatandaşlara şikayetleri hakkında telefonlarına mesaj gönderilerek konunun takibi sağlanmaktadır.

112 acil servis ve 110 itfaiye gibi çağrı merkezilerinin yaşadığı asılsız ihbar ve konu dışı telefon mağduriyetinin bir benzerini Ordu’ da Alo 185 çağrı hattı da yaşamakta. Buna göre yapılan 380 bin çağrının 229 bini asılsız ihbar ve konu dışı çağrı. Yani gelen çağrıların yüzde 60’ ı konu dışı ve asılsız ihbar olarak kayda geçti. OSKİ’ nin faaliyetleri ile ilgili konularda gelen ihbarların ise yüzde 99’na müdahale edilerek, vatandaşların istek ve taleplerine cevap verildi.

Anahtar Kelimeler : ALO, 185, 380, BİN, ÇAĞRIYI, CEVAPLADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız