HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
8 Ocak 2023 Pazar Saat: 14:24

39 YILLIK ÇİLE BİTTİ!

Gerce, Ortaköy, Aydınlık Mahallesi sakinleri konfora kavuştu. Ordu’nun Altınordu ilçesinde 39 yıl önce açılan Gerce, Ortaköy, Aydınlık Mahallesi grup yolu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile beton
39 YILLIK ÇİLE BİTTİ!

Gerce, Ortaköy, Aydınlık Mahallesi sakinleri konfora kavuştu. Ordu’nun Altınordu ilçesinde 39 yıl önce açılan Gerce, Ortaköy, Aydınlık Mahallesi grup yolu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile beton yol ile buluşturuldu.

Ordu Büyükşehir Belediyesi sıcak asfalt çalışmalarının yanı sıra beton yol çalışmalarıyla da yolları modern bir yapıya kavuşturuyor. Bu kapsamda Altınordu ilçesine bağlı Gerce, Ortaköy, Aydınlık Mahallesi’nde bulunan toplamda 5 bin 300 km’lik yolda yapılan beton yol çalışması tamamlandı. Mahalleliler uzun yılların ardından beton yol konforuna kavuştu.

Grup yolunun Gerce etabında incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sait İnan, vatandaş ve muhtarlarla bir araya geldi.

“SEVİNÇTEN UYUYAMADIK”

Uzun yıllardır bekledikleri yol hasretinin son bulduğunu ve toz, topraktan kurtulduklarını ifade eden Gerceli vatandaşlar Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ve ekibine teşekkür ettiler.

Gerceli vatandaşlar şöyle konuştular: “Gerceliler olarak çok büyük bir dertten kurtulduk. Toz topraktan kurtulduk. Kışın burada dizlerimize kadar çamur oluyorduk. Yazın da toz oluyordu, evimizin pencereleri tozdan görünmüyordu. Bu yol çok güzel oldu. Sevinçten uyuyamaz olduk. Çok memnun olduk. Mahallemiz resmen şehre döndü. Allah başkanımızdan razı olsun.”

 

 

Anahtar Kelimeler : 39, YILLIK, ÇİLE, BİTTİ!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız